ProAssist reviews

  • Totaal aantal reviews van ProAssist: 634 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ProAssist:
    9.0

Deel jouw ProAssist review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ProAssist abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ProAssist

Er wordt telkens een bedrag afgeschreven voor een verzekering van neen telefoon, maar deze heb ik al 2 jaar niet meer in gebruik!!

DAAROM ZEG IK DIT PER DIRECT OP!!

ProAssist

Ben Keurig door het personeel te woord gestaan om het abonement op te zeggen, nu maar hopen dat mijn email ook goed doorgevoerd word.

ProAssist

Bij deze wil ik mijn aboonement opzeggen.
Telefoonnummer 06-18653593

Op mijn rekeningsafschrift staat vermeld:
V11 60116782

Hopelijk is het zo geregeld.

Met vriendelijk groet,
Marije Lipman

ProAssist

Ik wil nog wat kwijt over de verzekering van een mobile telefoon bij proassis.
Toen ik verleden jaar een verzekering afsloot bij proasist voor mijn mobile telefoon heb ik duidelijk gevraagd waarvoor hij dan gedekt was en er werd met ja geantwoord ( door de verkoper van Orange)toen ik vroeg of mijn toestel verzekerd was tegen diefstal.
Ik teken het contract en vervolgens krijg ik een 4 pagina's dikke lijst mee met voorwaarden. Nu begrijp ik dat die verkoper die 4 pagina's niet uit z'n hoofd kent , maar hij had mij toch op z'n minst kunnen vertellen dat diefstal niet zo algemeen is zoals hij beweerde. Wanneer ik lees dat de telefoon alleen verzekerd is tegen diefstal uit kluizen en andere plaatsen waar braaksporen te zien zijn, had ik mij de verzekering kunnen besparen, want de gemiddelde mobiel wordt nl altijd uit tassen e.d gestolen. en daarvoor ben ik nu net niet verzekerd.
Ik vind dat de verantwoordelijkheid teveel bij de klant gelegd word en ja ik baal als een stekker vanwege mijn eerlijkheid dat mijn mobiel uit een tas is gestolen, want nu kan ik naar een nieuwe fluiten. De manier waarmee ik word afgescheept is helemaal verschrikkelijk en zeer onprofessioneel van Proassist.

ProAssist

Al een tijdje gaat er een bedrag van +/- 17.95 euro van mijn rekening af met daarbij:
Pro-assist
Ned. verzekering
V11601182210
Betalingskenmerk verz. Mobiele telefoon

Dit gaat over een abonnement en telefoon welke ik al 2 jaar niet meer heb, ik wil dit dan ook PER DIRECT opzeggen!!!

Hopelijk is dit zo geregeld...

mvg

Marieke Peters

ProAssist

Hierbij zou ik graag mijn abonnement stop willen zetten.
Mijn telefoonnummer is; 0641313412
Mijn verzekerd toestel; Siemens SL65
IMEI;354220001781026
Esther Zwart
Schoolstraat 23B
1111BN Diemen
06-41313412
020-6993295
Ik zou graag een bevestiging, via email willen hebben.

ProAssist

ik heb eeder opgezegd via internet moet zeggen dat het perfect werkte kreeg direct bericht dus geen negatieve ervaring

ProAssist

onlangs heb ik mijn verzekering voor een 6 jaar oude(!!!) Nokia 3310 toestel opgezegd.het ding ligt al vijf jaar op het stort,maar nadat ik jarenlang, goedgelovig premie heb betaald en nu dan eens schade heb, doen ze er niks aan. Ja, het toestel is niet bij Belcompany gekocht, maar ik herinner me wel nog dat degene die mij die verzekering aansmeerde zei dat die ook gewoon voor eventuele latere abonnementen van toepassing zou zijn. En voor het gemak (of moet ik zeggen het gewin?) niet erbij zeggen dat ik dan wel alleen bij Belcompany een later abonnenment moet afsluiten. Mijn conclusie is dat jullie soort bedrijven, die zich specifiek op 1 winkel richten, zo wel heel gemakkelijk veel geld moeten verdienen over de ruggen van hardwerkende mensen die braaf elke keer premie elke keer blijven betalen. Jaren geld innen terwijl ze heus wel weten dat een gemiddeld toestel hoogstens 2 jaar meegaat.Walgelijk!tip:kijk op de pro assist site,ze hebben ook nog het gore lef het toe te geven!

ProAssist

de telefoon, die verzekerd is bij Proassist heb ik allang niet meer. Ik heb ook geen polis kunnen vinden en heb geen idee hoe en waar ik deze verzekering kan opzeggen. Heeft iemand een telefoonnummer, waar dat kan?

ProAssist

Ik ben al meerdere malen bezig geweest met het opzeggen van mijn verzekering van de mobiele telefoon. Er word gewoon niet op gereageerd en men blijft geld afschrijven. Ook telefonisch word er geen enkele moeite gedaan om mij verder te helpen.

Voor ProAssist zijn in totaal 634 reviews geschreven. Voor de hele categorie Verzekeringen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.ProAssist opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken ProAssist
Meer ProAssist statistieken

ProAssist opzeggen

Binnen 2 minuten ProAssist opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord