ProAssist reviews

  • Totaal aantal reviews van ProAssist: 634 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ProAssist:
    9.0

Deel jouw ProAssist review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ProAssist abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ProAssist

Ook ik den er in gestonken, denk je dat je verzekerd bent. Maar nee. Wel een jaar premie betalen maar voor een oude telefoon.
"sorry meneer had u toch even door moeten geven"

ProAssist

in verband met verkoop van telefoon
en hier bij wil ik een bevestiging
van mij op zegging met vriendelijke groet lh v os

ProAssist

opzeggen abonnement

ProAssist

Hoi allemaal,

Bij deze doe ik een oproep aan alle mensen die het gevoel hebben dat ze door Pro Assist zijn opgelicht. Ik ben zelf mijn mobiele telefoon kwijt door diefstal uit mijn auto. Ik heb bewijzen hiervan, maar geen officiele reparatienota. Ik heb het raam er zelf ingezet. Nu wil Pro Assist mijn telefoon niet vergoeden. Ik sta op het punt om de programma's radar en opgelicht van de tros aan te schrijven. Ook wil ik de kranten aanschrijven om met dit verhaal naar buiten te treden. Er moet voorkomen worden dat er meer mensen de dupe worden van een waardeloze verzekering als deze.

Dus.. Heb jij ook het gevoel opgelicht te zijn door Pro Assist, stuur mij dan jouw verhaal, zodat we deze kunnen bundelen en sterker in onze schoenen staan.

mail adres: kel-proassist@hotmail.com

Ik hoop dat ik veel verhalen mag ontvangen zodat we die klootzakken kunnen laten zien dat ze niet zomaar alles kunnen maken

ProAssist

Heb al een paar keer een brief geschreven i.v.m opzeggen maar helaas werkt dat blijkbaar niet zo.Hoop dat het via deze weg wel gaat lukken voor de zekerheid bel ik ze ook nog effe.

ProAssist

kom er dus ook gewoon na 4 jaar achter dat ik dat ding nog heb lopen.... kut!

ProAssist

Hooooi,
Eindelijk ook mijn abbonement opgezegd...na 4 jaar...hahaha, stom he?
Dacht altijd bij andere mensen van Sukkels...betaal je voor niets...
Maar nu overkomt het mezelf ook...

Hoop dat ik ervan geleerd heb...wel zonde van al dat geld...

groetjes!!

ProAssist

Niets dan problemen gehad met Pro Assist. Toestel niet binnen 4u opgehaald, maar na een dag. Meer dan tienmaal niet teruggebeld. Tot 20 minuten in de wachtrij wanneer ik vervolgens zelf terugbelde. Loze afspraken.

En.. niet reageren op aangetekende brief.

Service van het bedrijf is onder de maat.

ProAssist

Beste mensen,

Verzekeringen bij ProAssist kunnen iedere 3 maanden worden stopgezet. Dit moet dan wel per fax, brief of e-mail gebeuren. Als je de verzekering niet stopzet loopt hij natuurlijk gewoon door. Dit is de verantwoording van de klant en niet van ProAssist. ProAssist verkoopt geen verzekeringen die onlosmakelijk gekoppeld zijn aan een abonnement van een operator. Beeindiging van een contract met de operator betekent dan ook niet automatisch dat ook uw verzekering is beeindigd. De operatoren brengen ProAssist ook niet op de hoogte van de beeindiging van je belcontract. De verzekering opzeggen middels het plaatsen van een opmerking op deze site is het meest zinloze wat je kunt doen. Deze site staat los van ProAssist en je opzegging bereikt ProAssist dan ook niet. ProAssist kan en mag (wettelijk gezien) de verzekering pas beeindigen nadat de verzekerde klant hiertoe schriftelijk opdracht heeft gegeven aan ProAssist. Als je dit gewoon doet blijkt opzeggen heel simpel.

ProAssist

Hallo ik zou graag de vezekering van mijn telefoon opwillen zeggen. Kunt u mij zeggen hoe ik dat kan doen.
Ik heb namelijk alleen nog maar het nummer wat op mijn bankafschriften staat.
Ik hoor graag van u.
Mvg K. Beets

Voor ProAssist zijn in totaal 634 reviews geschreven. Voor de hele categorie Verzekeringen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.ProAssist opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken ProAssist
Meer ProAssist statistieken

ProAssist opzeggen

Binnen 2 minuten ProAssist opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord