Pretium vaste telefonie reviews

  • Totaal aantal reviews van Pretium vaste telefonie: 304 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Pretium vaste telefonie:
    9.0

Deel jouw Pretium vaste telefonie review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Pretium vaste telefonie abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Pretium vaste telefonie

De reden van opzeggen is het elke keer lastig gevallen worden door telefoontjes van jullie. Waar ik helemaal geen zin in heb, wat niet bij jullie door wil dringen.

Pretium vaste telefonie

ik wens geen gebruik te maken van u aanbieding
mede door u misleiding en ik wordt door mijn huidige aanbieder correct behandeld deze opmerkingen moet je eerst laten lezen en dan pas een aanbieding doen

Pretium vaste telefonie

We hebben netjes ruim een maand tevoren ons verhuisbericht gemaild. Kregen schriftelijk antwoord, dat we verder niets moetsen doen, ook niet met KPN contact opnemen, want Pretium regelde alles, zodat we op ons nieuwe adres op 3 Juli j.l. weer telefoonaansluiting zouden hebben. Inmiddels zitten we al 4 dagen zonder en het blijkt onmogelijk om Pretium aan de lijn te krijgen. Wel eerst dat het 15 cnert per minuut kost Wat een ballentent? Hoe nu veder?

Pretium vaste telefonie

De reden van mijn opzegging is het lastig vallen d.m.v. telefoontjes om het abonnement uit te breiden naar 'betere' vormen.

Pretium vaste telefonie

In week 26 belt Pretium Telecom ons op en doet zich voor als een medewerker van de KPN dus ik geef de telefoon door aan mijn moeder omdat ik zei dat ik een abonnement heb bij Debitel en ik niet degene ben die ze daarvoor moeten hebben. Dus ik zeg tegen mijn moeder dat KPN belt en ze neemt de telefoon over en zegt dat ze dus al bij KPN is, maar vervolgens word er gezegd dat het bellen nog goedkoper kan. Dat leek mijn moeder wel wat en zei vervolgens ja.
Later kregen wij dus een brief in huis van Pretium Telecom? dat wij daar dus een abonnement hebben afgesloten????
Je moet binnen zeven dagen na dagtekening van de brief bellen voor opzegging, dat gedaan maar natuurlijk kun je ze dan niet bereiken. Ik was er al snel flauw van en ik heb KPN gebeld. Zij zeiden gelijk dat ze meerdere mensen aan de telefoon hadden gehad met dezelfde klacht als ik over Pretium Telecom, maar ik hoefde mij geen zorgen te maken omdat wij internetplus bellen hebben bij KPN en zij kunnen ons dan nooit overnemen.
Voor alle zekerheid heb ik maar een brief opgesteld voor het beeindingen van de abonnement en maar hopen dat het dan goed komt.

Pretium vaste telefonie

Wat een afschuwelijk bedrijf(?) is Pretium stelletje oplichters, ik ben er ook ingetrapt, ze deden net alsof ze onderdeel van KPN waren, nog geen maand later geen telefoon en geen internet na -tig maal het waardeloze onbereikbare 0900 nummer te hebben gebeld krijg je als je goed zoekt op internet wel contact met het nummer
023-7510215 maar daar krijg je iemand van de betalingen die denkt dat ze ons kan vertellen wat er aan de hand is "een ingesprek toon zegt U" "dan zal de andere persoon aan het bellen zijn" U heeft al voor de vierde dag gebeld? "het is in behandeling" we bellen U terug.
We zijn zo pissed off zo onprofessioneel! mensen ga alstublieft terug naar de KPN !!!Ondanks het overstappen hebben zij ons netjes geholpen met onze internet verbinding terwijl ze daar niet verplicht toe waren.We hebben 2 bedrijven en ik voel me oerstom dat ik me door Pretium heb laten overhalen.Er is ook nog een ander Pretium nummer 0237510246 maar dit mens blaft je gewoon af "ik kan er niks aan doen dat het 0900 nummer niet werkt ik ben van de abonnementen, ik kan U niet helpen en ik kan U niet doorverbienden".Ik heb bijna alle reacties gelezen; zo herkenbaar.Als ik nu nog "Pretium" hoor of zie krijg ik gewoon kokhals neigingen.

Pretium vaste telefonie

Jullie bellen mensen op met een mooi verhaal. Je zegt nog dat je hier geen belang bij hebt en vervolgens heb je binnen een paar dagen een brief in huis liggen met een felicitatie van je abonnement!!!!! En kom er dan maar eens vanaf!!!! Jullie zijn niet te bereiken. Erg klantvriendelijk!!!!Walgelijk gewoon!!

Pretium vaste telefonie

Ze zijn gewoon telefonisch niet bereikbaar. Ben al 3 dagen aan het bellen, maar krijg niemand aan de lijn. Ben bang dat ik ook de dupe ben. Heb inmiddels een fax gestuurd.

Pretium vaste telefonie

Pretium heeft een slechte service, en zijn niet / nauwelijks bereikbaar.
We gaan terug naar KPN, wel duurder maar de service was goed (bijv. gratis voice-mail)

Pretium vaste telefonie

beeindiging abonnement binnen 8 dagen, afkoelingstermijn colportagen, daar ik totaal niet heb begrepen waarop men mij heeft geabonneerd

Voor Pretium vaste telefonie zijn in totaal 304 reviews geschreven. Voor de hele categorie Telefonie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Pretium vaste telefonie opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Pretium vaste telefonie
Meer Pretium vaste telefonie statistieken

Pretium vaste telefonie opzeggen

Binnen 2 minuten Pretium vaste telefonie opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord