Postcode Loterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Postcode Loterij: 1618 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Postcode Loterij:
    9.0

Deel jouw Postcode Loterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Postcode Loterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Postcode Loterij

in plaats van klantnummer moet u uw lotnummers invullen

Postcode Loterij

ik heb al meerdere malen opgezegd maar wordt zomaar elke maand 4x17,00 afgeschreven terwijl ik daar geen toestemming heb gegeven ik wil mijn geld terug

Postcode Loterij

Ook ik heb nu opgezegd, na slechts een paar maanden meespelen. Ik erger me ook aan feit dat je 'automatisch' soms met een extra lot meespeelt, en ook nu weer 2 loten afgeschreven terwijl ik er maar met één speel...althans, voor één toestemming heb gegeven. Als je daarover belt hebben ze een smoes dat 'ééns in de zoveel tijd je automatisch' en dat je daar toestemming voor hebt gegeven!!!?? Dat is me afgelopen maanden iets té vaak gebeurd! Daarbij vind ik de loten schrikbarend duur..
De informatie die men verstrekt is ook al moelijk te vinden, ik heb moeten zoeken naar een telefoonnr. om ze te bellen en te vragen hoé ik kan opzeggen.....!!!
Kortom, ik vind het een beetje rieken naar oplichterij en geldklopperij...

Het is meer dan genoeg geweest, mensen..wees gewaarschuwd, je speelt sneller met meer loten dan je lief is of waarvoor je toestemming hebt gegeven.

Met vriendelijke groet,
Mw.S.M.Visch

Postcode Loterij

Groot gelijk allen !!!!!!!!
Al 9 jaar speel ik mee met 3 loten, inmiddels zijn het er geworden 6 loten, zonder enige toestemming van ons. En hebben we wat gewonnen, helemaal niets !!!!!!!!!!!!!!!
Afzetterij is het, verder geloof ik dus echt niet dat zulke mensen ook nog de goede doelen doen steunen.
Ze vragen zelf om al deze reacties,,,,,
en snap dan ook niet dat we niks terug kunnen vorderen, heb niet getekend of niks.
Ik walg voort van de Postcode Loterij.
gr..Juultje

Postcode Loterij

Ook ik wil stoppen met de postcode loterij. Nooit iets gewonnen en de extra trekkingen vindt ik PURE DIEFSTAL.
Wil ook graag het geld van de laatste extra trekking terug!

Postcode Loterij

Ik speel al jaren mee met de NPL met 2 loten; wat mij verbaast is dat het bedrag van 2 loten varieert. In juli wordt er van mijn rekening € 16,50 afgeschreven voor 2 loten en in augustus en september is dit bedrag in een keer €17,00. Hoe kan dat? ik negeer telkens de acties met extra punten of loten en toch betaal ik zomaar meer zonder vooraankondiging. Vreemd. Ik ga het in de gaten houden

Postcode Loterij

ik maakte eerder melding dat er tenonrechte 26x 8.50 van de rek af was geschreefen. als daar over reclameert zegen ze schriftelijk reageren s.v.p.
dit heb ik dus gedaan.maar nog niks gehoordt.
ik eis nu ook rente over het afgeschreefen berag .
iedere dag dat hun dit nog niet hebben terug geboekt(wetelijke rente).

Postcode Loterij

ook ik wil graag loten opzeggen , ik speel al sinds de eerste trekking mee maar heb alleen maar een paar keer mijn eigen geld terug gewonnen .wat ik ook raar vind is dat er per maand , een of ineens drie loten worden afgeschreven (beetje vreemd). maar nu ik het op wil zeggen vraagd men om een klantnummer , ik zou het niet eens meer weten . weet iemand hoe ik daar achter kan komen want wat ik alleen maar te zien krijg van de nationale postcodeloterij is op mijn afschriften .
BVD.....wout

Postcode Loterij

Beste Mensen, vandaag 26-09-2006 werd ik gebeld door een medewerker van de postcode loterij, want hij vond het jammer van mijn kanjerpunten en vroeg me om dit jaar nog uit te spelen.
ik heb gezegd dat ik graag nog met 1 lot mee wilde spelen, maar niet meer aan extra trekkingen mee wilde doen.
Hij heeft het nagevraagd , maar om technische redenen kon dit niet, dus voor mij is het dan afgedaan, ik lees dat er bij sommige mensen gewoon nog geld word afgehouden, maar ik heb bij deze site 3 formulieren gedownload en opgezegd, maar ik heb wel ook de postbank gebeld en de kansspelen laten blokkeren. Dan kunnen ze het er niet meer afhalen. ik hoop dat u hier wat aan hebt.
Groetjes Ellie

Postcode Loterij

Ik ben in korte tijd een paar keer verhuist. Terwijl ik steeds de PL opzegde kreeg ik van hun er steeds een lot bij.Criminelen!
Maar jongens..het is heel simpel om er vanaf te komen hoor: Gewoon je rekening laten blokkeren voor afschrijvingen van de PL. Eventjes naar de bank...en weg ergernis.

Voor Postcode Loterij zijn in totaal 1618 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Postcode Loterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Postcode Loterij
Meer Postcode Loterij statistieken

Postcode Loterij opzeggen

Binnen 2 minuten Postcode Loterij opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord