Postcode Loterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Postcode Loterij: 1618 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Postcode Loterij:
    9.0

Deel jouw Postcode Loterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Postcode Loterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Postcode Loterij

Ik speel nu met 2 loten en wil graag 1 lot afzeggen.

Met vriendelijke groet,
Charlotte Ceelen

Postcode Loterij

doe ook al vanaf 1994 mee, met 4 loten.loten is kloten zeggen we hier wel eens maar dat is wel zo!!nooit geen grote geldprijzen gehad,ja 4euro,nou daar word je blij van???nee ik kap ermee,heb er nu echt genoeg van!goeie site by the way.vriendelijke gr sandra

Postcode Loterij

Reactie van een gebruiker:

Twee weken geleden heb ik de postcode loterij opgezegd en wat sturen zij……. Een AANMELDINGSBRIEF! i.p.v. een bevestiging van mijn opzegging.

Ik denk dat ze er niets van snappen daar. Dus heb ik vandaag voor de 2e maal een brief verzonden. Ben benieuwd wat ze nu weer sturen!

Wat mij stoort in dit soort loterijen is dat je niet gewoon kunt bellen om informatie te vragen.

Aanmelden gaat heel eenvoudig, maar als je er af wil moet je hemel en aarde bewegen. Ik ben er klaar mee!Abonnementenopzeggen is een prima site. Mijn complimenten.

Postcode Loterij

Zondag 5-11 naar duinrel geweest,3 uur File, parkeren 20 minuten lopen €4,= hm 1€ korting op diner, ijsjes waren op, popcorn 30 minuten in rij bijna aan de beurt, op,even wachten, toch nog voor de kinderen wat proberen om in de water baan te kunnen,dus hun 40min. in de rij terwijl wij dan bij een eet- tentje in de wachtrij gingen staan om dat we anders niet voor sluitingtijd weg waren.
ik heb nog nooit zoveel mensen over de post code loterij horen mopperen.
Bedankt !!!!

Postcode Loterij

Momenteel speel ik met 3 loten ,hiervan ik
er 2 van afhalen m.a.w. maar met 1 lot meespelen
Met vriendelijke groet ,
J.F.Donk

Postcode Loterij

Goede doelen is een goede zaak maar de grotere geld prijzen kunnen gedeeld worden zodat meerder deelnemers ablij zijn!! daarom zeg ik 2 van de 3 loten op
Ook wordt het mij te duur en wat te denken van alle reisjes die gemaakt worden door de BNN-ers

Postcode Loterij

Ik heb opgezegd omdat we niets winnen en ik de PL geen toestemming heb gegeven voor het afschrijven van geld voor de extra trekkingen.

Postcode Loterij

Je geeft bij deze loterijen aan goede doelen, de service is perfect (bel maar is). De dertien trekkingen zijn al drie jaar van kracht!! De prijsverhoging heeft te maken met inflatie..zoals alles dat duurder wordt. Deze brief is fijn, en een goed initiatief, maar mensen vergeet niet te vermelden hoeveel loten je wilt opzeggen én om een rekeningnummer te vermelden. Bespaard u een hoop tijd. En ja..een loterij blijft een loterij! Zat gelukkige mensen met geluk..en geluk creeert u met de loten voor de goede doelen! Wees blij dat het niet altijd alleeeeen maar geldkloppers zijn als de staatsloterij..Groeten!

Postcode Loterij

Om te voorkomen dat er van alles afgeschreven wordt kun je zelf ook bij de bank een formulier invullen en de machtigingen stopzetten. Ook ik ben het beu dat er allerlei extra loten zomaar worden afgeschreven en na jaren niets te hebben gewonnen stoppen ook wij ermee.

Postcode Loterij

Ik ben verhuisd en ik kreeg na het versturen van mijn adreswijziging een verzoek van de postcodeloterij om ook nog te blijven spelen op mijn vorige postcode. Ik heb dat niet ingevuld en nu toch is er ook voor mijn oude adres het bedrag afgeschreven. Ik wil dit dus niet rn vind dit heel onbehoorlijk. Ik deed altijd mee omdat de postcodeloterij ook aan goede doelen gaf en dan was mijn geld toch goed besteed. Wat ze nu gedaan hebben is erg brutaal en roept nu op tot afzegging.

Voor Postcode Loterij zijn in totaal 1618 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Postcode Loterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Postcode Loterij
Meer Postcode Loterij statistieken

Postcode Loterij opzeggen

Binnen 2 minuten Postcode Loterij opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord