Postcode Loterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Postcode Loterij: 1615 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Postcode Loterij:
    9.0

Deel jouw Postcode Loterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Postcode Loterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Postcode Loterij

Ten eerste heb ik een adreswijziging gestuurd toen ik ging verhuizen maar daar nooit meer over gehoord en ten tweede ik speel a; zo lang mee en er wordt gewoon af en toe geld afgehaald en dar heb ik geen zin in en moet nu ook op de kleintjes passen dus stop ik hiermee. ik wens iedereen verder veel geluk. M.D.

Postcode Loterij

Ik doe al een paar jaar mee en ik heb nog nooit wat gewonnen. Ook vind ik het irritant dat voor de extra trekkingen zomaar extra geld wordt afgetrokken.

Postcode Loterij

Ik ben toch zeker Sinterklaas niet.

Postcode Loterij

IK vind het echt te diep triest, dat mensen die al jaren meedoen echt niks tot 2 euro winnen, Er vervolgens iemand 1 mnd lid is, meteen wordt uitgenodigd in miljoenenjacht en vervolgens daar 675000 euro wint, Daarna zegt ze meteen der abo bij npl op. Te diep triest. Daarom zeg ik al mijn loten intotaal met 2 families 8 loten op, niet dat ze daar wakker van liggen.

Postcode Loterij

ik wil maar 4 van de 4 postcodeloten opzeggen per direct.

Postcode Loterij

ik wil maar 1 van de 4 postcodeloten opzeggen, hoe doe ik dat?

Postcode Loterij

Mijn moeder stuurt alle post die de postcodeloterij nog steeds aan mijn overleden vader adresseert, direct terug onder vermelding van "geadresseerde is overleden". Maar ze blijven stug doorsturen! Laatst een hele krant met op elke pagina "tig" keer de naam van mijn vader. Mijn moeder was werkelijk onthutst maar weet inmiddels niet meer wat hiertegen te doen. Laatst las ik op internet een bericht over een soortgelijk geval. Ik gelijk mailen naar de loterij maar krijg geen reactie. Heeeeel erg jammer! Ik struin de statuten nog maar eens af op zoek naar een adres om een brief te sturen want zo ben ik er destijds zelf afgekomen. Wie weet kan ik zo ook mijn moeder verlossen van deze kwelling.

Postcode Loterij

Ik speel nu met 2 loten en wil graag 1 lot afzeggen.

Met vriendelijke groet,
Charlotte Ceelen

Postcode Loterij

doe ook al vanaf 1994 mee, met 4 loten.loten is kloten zeggen we hier wel eens maar dat is wel zo!!nooit geen grote geldprijzen gehad,ja 4euro,nou daar word je blij van???nee ik kap ermee,heb er nu echt genoeg van!goeie site by the way.vriendelijke gr sandra

Postcode Loterij

Reactie van een gebruiker:

Twee weken geleden heb ik de postcode loterij opgezegd en wat sturen zij……. Een AANMELDINGSBRIEF! i.p.v. een bevestiging van mijn opzegging.

Ik denk dat ze er niets van snappen daar. Dus heb ik vandaag voor de 2e maal een brief verzonden. Ben benieuwd wat ze nu weer sturen!

Wat mij stoort in dit soort loterijen is dat je niet gewoon kunt bellen om informatie te vragen.

Aanmelden gaat heel eenvoudig, maar als je er af wil moet je hemel en aarde bewegen. Ik ben er klaar mee!Abonnementenopzeggen is een prima site. Mijn complimenten.

Voor Postcode Loterij zijn in totaal 1615 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Postcode Loterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Postcode Loterij
Meer Postcode Loterij statistieken

Postcode Loterij opzeggen

Binnen 2 minuten Postcode Loterij opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord