Postcode Loterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Postcode Loterij: 1615 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Postcode Loterij:
    9.0

Deel jouw Postcode Loterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Postcode Loterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Postcode Loterij

hoe kan ik een verhuizing doorgeven en waar op deze side?

Postcode Loterij

Ook ik ga mijn abonnementen bij postcodeloterij opzeggen. Nooit iets winnen, alleen maar betalen. In de maand augustus zelfs 2 keer 4 loten afgeschreven. Kan mooi als je op vakantie bent zal men wel gedacht hebben. Ik hoop dat het goed gaat want ik ben het wel helemaal beu. Dank voor de voorbeeld brief

Postcode Loterij

Hallo Mensen ik plaats deze mail nogmaals, gewoon de kansspelen blokkeren, dan bent u overal van af.

Beste Mensen, vandaag 26-09-2006 werd ik gebeld door een medewerker van de postcode loterij, want hij vond het jammer van mijn kanjerpunten en vroeg me om dit jaar nog uit te spelen.
ik heb gezegd dat ik graag nog met 1 lot mee wilde spelen, maar niet meer aan extra trekkingen mee wilde doen.
Hij heeft het nagevraagd , maar om technische redenen kon dit niet, dus voor mij is het dan afgedaan, ik lees dat er bij sommige mensen gewoon nog geld word afgehouden, maar ik heb bij deze site 3 formulieren gedownload en opgezegd, maar ik heb wel ook de postbank gebeld en de kansspelen laten blokkeren. Dan kunnen ze het er niet meer afhalen. ik hoop dat u hier wat aan hebt.
Groetjes Ellie

door Ellie op 26-09-2006 om 21:59.

Postcode Loterij

De kans dat je wint is erg klein. Wij hebben nog nooit iets gewonnen. De reden om op te zeggen is met name het regelmatig afschrijven van meer geld voor extra trekkingen waar we niet om gevraagd hebben en ook niet aan mee willen doen.

Postcode Loterij

het valt me op dat als er mensen gestopt zijn vlak erna een prijs valt, maar wat me nog meer opvalt is dat er steeds prijzen vallen in straten met maar 1 tot tien loten.
Nooit mensen met 10 of meer loten, dat vzijn misschien mensen die het kunnen betalen, maar voor het zelfde geld zijn het mensen die niets hebben en hopen ooit erbij te zijn en dan buiten de goede doelen andere mensen te helpen en hun eigen (klein) kinderen willen helpen.

Postcode Loterij

Toen ik inneens briefen kreeg terwijl ik al meespeelde wist ik genoeg. Dit is de grootste spammer van Nederland, mensen wees gewaarschuwd!
Ook nadat je opzegt krijg je nog gewoon briefen van ze, trap hier niet in.

Postcode Loterij

wil graag met een lot spelen

Postcode Loterij

in plaats van klantnummer moet u uw lotnummers invullen

Postcode Loterij

ik heb al meerdere malen opgezegd maar wordt zomaar elke maand 4x17,00 afgeschreven terwijl ik daar geen toestemming heb gegeven ik wil mijn geld terug

Postcode Loterij

Ook ik heb nu opgezegd, na slechts een paar maanden meespelen. Ik erger me ook aan feit dat je 'automatisch' soms met een extra lot meespeelt, en ook nu weer 2 loten afgeschreven terwijl ik er maar met één speel...althans, voor één toestemming heb gegeven. Als je daarover belt hebben ze een smoes dat 'ééns in de zoveel tijd je automatisch' en dat je daar toestemming voor hebt gegeven!!!?? Dat is me afgelopen maanden iets té vaak gebeurd! Daarbij vind ik de loten schrikbarend duur..
De informatie die men verstrekt is ook al moelijk te vinden, ik heb moeten zoeken naar een telefoonnr. om ze te bellen en te vragen hoé ik kan opzeggen.....!!!
Kortom, ik vind het een beetje rieken naar oplichterij en geldklopperij...

Het is meer dan genoeg geweest, mensen..wees gewaarschuwd, je speelt sneller met meer loten dan je lief is of waarvoor je toestemming hebt gegeven.

Met vriendelijke groet,
Mw.S.M.Visch

Voor Postcode Loterij zijn in totaal 1615 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Postcode Loterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Postcode Loterij
Meer Postcode Loterij statistieken

Postcode Loterij opzeggen

Binnen 2 minuten Postcode Loterij opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord