Postcode Loterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Postcode Loterij: 1618 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Postcode Loterij:
    9.0

Deel jouw Postcode Loterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Postcode Loterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Postcode Loterij

Dit is precies wat wij met abonnementenopzeggen.nl willen bereiken. Het voor de consument zo transparant maken. Dat men kan zien welke problemen andere consumenten ondervinden. Voor consumenten door consumenten. Dus stuur met ze allen een mailtje naar kassa "en vergeet onze website niet te vermelden"

Groet Abonnementenopzeggen.nl team

Postcode Loterij

Bizar om te lezen hoeveel mensen problemen hebben met de nationale postcode loterij, misschien wordt het eens tijd dat er in programma's als kassa aandacht aan wordt besteed.
Verder: een fijn initiatief deze site!

Postcode Loterij

heeft iemand bericht gekregen dat de loten van de postcode met 25 eurocent duurder is geworden.

Postcode Loterij

hoe kan ik een verhuizing doorgeven en waar op deze side?

Postcode Loterij

Ook ik ga mijn abonnementen bij postcodeloterij opzeggen. Nooit iets winnen, alleen maar betalen. In de maand augustus zelfs 2 keer 4 loten afgeschreven. Kan mooi als je op vakantie bent zal men wel gedacht hebben. Ik hoop dat het goed gaat want ik ben het wel helemaal beu. Dank voor de voorbeeld brief

Postcode Loterij

Hallo Mensen ik plaats deze mail nogmaals, gewoon de kansspelen blokkeren, dan bent u overal van af.

Beste Mensen, vandaag 26-09-2006 werd ik gebeld door een medewerker van de postcode loterij, want hij vond het jammer van mijn kanjerpunten en vroeg me om dit jaar nog uit te spelen.
ik heb gezegd dat ik graag nog met 1 lot mee wilde spelen, maar niet meer aan extra trekkingen mee wilde doen.
Hij heeft het nagevraagd , maar om technische redenen kon dit niet, dus voor mij is het dan afgedaan, ik lees dat er bij sommige mensen gewoon nog geld word afgehouden, maar ik heb bij deze site 3 formulieren gedownload en opgezegd, maar ik heb wel ook de postbank gebeld en de kansspelen laten blokkeren. Dan kunnen ze het er niet meer afhalen. ik hoop dat u hier wat aan hebt.
Groetjes Ellie

door Ellie op 26-09-2006 om 21:59.

Postcode Loterij

De kans dat je wint is erg klein. Wij hebben nog nooit iets gewonnen. De reden om op te zeggen is met name het regelmatig afschrijven van meer geld voor extra trekkingen waar we niet om gevraagd hebben en ook niet aan mee willen doen.

Postcode Loterij

het valt me op dat als er mensen gestopt zijn vlak erna een prijs valt, maar wat me nog meer opvalt is dat er steeds prijzen vallen in straten met maar 1 tot tien loten.
Nooit mensen met 10 of meer loten, dat vzijn misschien mensen die het kunnen betalen, maar voor het zelfde geld zijn het mensen die niets hebben en hopen ooit erbij te zijn en dan buiten de goede doelen andere mensen te helpen en hun eigen (klein) kinderen willen helpen.

Postcode Loterij

Toen ik inneens briefen kreeg terwijl ik al meespeelde wist ik genoeg. Dit is de grootste spammer van Nederland, mensen wees gewaarschuwd!
Ook nadat je opzegt krijg je nog gewoon briefen van ze, trap hier niet in.

Postcode Loterij

wil graag met een lot spelen

Voor Postcode Loterij zijn in totaal 1618 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Postcode Loterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Postcode Loterij
Meer Postcode Loterij statistieken

Postcode Loterij opzeggen

Binnen 2 minuten Postcode Loterij opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord