OXXIO reviews

  • Totaal aantal reviews van OXXIO: 120 reviews
  • Gemiddelde beoordeling OXXIO:
    9.2

Deel jouw OXXIO review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun OXXIO abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

OXXIO

Ik belde Oxxio op, omdat ik mijn abonnement wou opzeggen. Wegens het prijs verschil. Ik kreeg een medewerker aan de telefoon. Nadat ik aan hem door gaf dat ik het contract wou beeindigen deed hij heel erg onbeschoft!!! Hij maakte grappen over serieuze vragen en hong zomaar op zonder zijn excusus aan te bieden!? Nou OXXIO? NEVER ANYMORE!!!!!!

OXXIO

Ik heb 20 jan.2006 een mail gestuurd dat u in bijna alle gevallen duurder was en dat wij niet met u in zee gingen en nu krijgen wij bericht dat wij bij de rendo uitgeschreven zijn. Hier gaan wij niet mee akkoord, daar wij 7 dagen de tijd hadden om te reageren of wij verder willen of niet en dat heb ik gedaan.Dus ik wil dan ook dat u het per direkt weer terug draaid bij de RENDO.

OXXIO

Eindelijk een instantie / team dat ook netjes en klantvriendelijk kan
communiceren. Dit blijkt bij Oxxio een ongekend begrip te zijn.
een kennis en diverse collega's bij het Centraal Bureau voor de Statistiek
Heerlen en Voorburg hebben soortgelijke slechte ervaringen met Oxxio.
Op opzeggingen werd niet gereageerd waardoor de contractduur automatisch
werd verlengd.

Uiteraard zal ik u op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen.

Kan ik nu al een nieuwe aanbieder voor electriciteit nemen (Essent) zonder
te weten hoe en wanneer het bij Oxxio wordt afgehandeld?

OXXIO

hoezo opzegvergoeding? uw link functioneert niet: site onbekend.
Overigens heb ik u al enige maanden geleden geschreven dat ik mijn abonnement wil opzeggen per zo snel mogelijk omdat u op onbeschofte wijze een incassobureau inschakelde terwijl ik daarover kontakt met u had vooraf. geblokkeerde rekening wegens pasdiefstal. U zei dat het OK was dat ik iets later zou betalen als alles geregeld was. dat heb ik gedaan. ik ben overigens niet het enige geval waarmee u ongehhord onbeschoft handelt ZONDER ENIGE CORRESPONDENTIE. En nog sterker: u hebt op mijn 2 brieven nooit gereageerd. ik weet nog steeds niet per wanneer mijn contract beeindigd wordt. ik moet me bj Essent (goede service met beleefde contacten) opnieuw aanmelden. Mag ik per omgaande nu WEL antwoord?
j.kleintjens
adelaarstraat 21
6414 cx heerlen

OXXIO

Opzegvergoeding, de hoogte hiervan is vastgesteld door de NMa zie: Opzeg vergoeding

OXXIO

Prijsverschil Essent - Oxxio; het grote voordeel in Limburg en Brabant zit in de langere daltarief tijden van Essent, vanaf 21.00 uur en bij Oxxio pas om 23.00 uur!

OXXIO

prijs essent weinig verschil

Voor OXXIO zijn in totaal 120 reviews geschreven. Voor de hele categorie Energie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.OXXIO opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken OXXIO
Meer OXXIO statistieken

OXXIO opzeggen

Binnen 2 minuten OXXIO opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord