OXXIO reviews

  • Totaal aantal reviews van OXXIO: 120 reviews
  • Gemiddelde beoordeling OXXIO:
    9.2

Deel jouw OXXIO review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun OXXIO abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

OXXIO

het wordt steeds van mijn bankrekenning geld afgenomen terwijl ik lid ben van eneco\

OXXIO

we hebben al enige tijd oxxio.we we hebben geen afrekenig gekregen maar er is wel 700 euro van onze rekening afgeschreven. ik betaal al elke maand 150 euro en nog eens 12,44,dit bij oxxio.
dan nog essent betalen we ook in de maand 39 euro.dit is in de maand bijna 2 honderd euro in de maand aan gas en licht.en dan een afrekening die we niet hebben gekregen, maar wel 700 euro van onze bank af. dit is schandalig en wij maar werken om eerlijk aan onze centen te komen,ze halen zomaar geld van je rekening af

OXXIO

oxxio is gewoon een Kwalitatief Uitermate Teleurstellende club ( KUT dus).
Sorrie dat floepte er even uit.
Als ze al 700.000 klanten hebben zouden ze goed aan doen een callcenter in te huren die de opzeggingen kan verwerken. Jammer het had zo'n leuk bedrijf kunnen worden. Let wel als er onderzoek zou worden gedaan naar de werkelijke boekhouding van dit bedrijf, werden ze per direkt aan de schandpaal genageld. Als iemand het aandurft om er iemand op af te sturen zouden mogelijk 700.000 huishoudens daar voordeel aan hebben.

OXXIO

oxxio doet net of ie goedkoop is dat is helemaal niet waar wij hebben het ook ondekt het eind rekening was zo hoog dat dat niet normaal was en dan nog wat wil je overstappen oxxio weet niet van ophouden zo ben je bij een bedrijf waar je goedkeuring aan geeft en oxxio zegt kan niet die klant krijg je niet hup en voor je weet zit je weer bij oxxio ik dacht dat wij zelf mogen weten bij wie wij willen DUS OXXIO laat de mensen gaan die niks meer met jullie te maken willen hebben

OXXIO

14 12 2006
Peter,
Beste lezer, Ik hoop dat u ook even de tijd neemt om dit te lezen en niet alleen de klachten van mensen met een erg kort lontje.

Erg jammer dat iedereen zo negatief doet over oxxio, wij hebben oxxio al een tijdje en nog nooit ergens problemen mee gehad. Mensen hier bagataliseren hun problemen. Het punt is alleen wel dat die paar mensen waar het mis mee is gegaan, het meteen komen melden op internet.

Oxxio heeft nu meer dan 700.000 klanten, dus dan is het opeens niet meer zo veel. Mensen met een goede ervaring komen het jammer genoeg nooit melden, maar ja daar zijn er veeeel meer van dan ontevreden klanten.

Reacties van Ruitenberg en Bon wijzen er gewoon op dat deze mensen niks beters te doen hebben en het leuk vinden bedrijven onpersoonlijk op internet te flamen.

"12 2006 Trudy, Hoe dom moet je zijn om OXXIO goed te vinden, honderduizenden klachten bij de geschillencommissie gingen U voor"

Sorry trudy maar waar heb je dat vandaan? En waarom moet je dom zijn als oxxio jou veel voordeel levert en nooit een fout bij jou heeft gemaakt? Maar ik hoop dat trudy zelf ook een goed lopend bedrijf heeft waar nog nooit enige klacht is binnen gekomen.

En dat veel van die klachten op de energiemarkt over oxxio gaat is ook niet zo raar. Mensen stappen niet veel over, maar oxxio heeft in korte tijd toch maar liefst 700.000 mensen over de streep getrokken.
Er kan altijd wat mis gaan bij overstappen, ten toedoen van menselijke fouten. Het is niet gezegt dat dit niet gebeurt wanneer men naar 1 van de grote bedrijven zou overstappen.

Maar als nog zijn het aantal klachten vergleken met het aantal aanmelders toch zeer weinig. maar laten we is naar een voorbeeld kijken.
citaat uit de vastelastenbond.
"Van alle vragen en klachten die consumenten indienen bij de toezichthouder van de energiemarkt (Dte) gaat bijna de helft over Oxxio. In totaal kwamen er 495 e-mails en brieven binnen waarvan 45 % betrekking heeft op Oxxio"
als u goed leest ziet u dus dat het er maar 495 zijn, en dan nog is door de helft. Dus dat komt op ongeveer 250 Emails.. Van de 700.000!!
Maar als u nu echt uw ogen open heeft staat er heel duidelijk "Van alle vragen en klachten".
Dus niet alle emails zijn klachten, er stromen vooral vragen binnen omdat mensen toch een beetje angstig voor een nieuwe energieleverancier zijn, mensen willen toch het 1 en ander weten. Dus het is helemaal niet zo dat er enkel klachten binnen stromen.

Dus het aantal klachten EN vragen over oxxio die bij de DTE binnen komt, is in totaal 250 van de 700000. Dus dat komt op het aantal klachten en vragen die binnen komen op 0.036 % en dat zijn nog niet eens alleen maar klachten!

Ik wou dit even aan jullie aan dacht brengen zodat er geen conclusies zonder hersens worden getrokken. Ik ben een tevreden klant van oxxio en ben 1 van de weinige die zich laat horen als die tevreden is. ik dank u voor uw aandacht en hoop dat mijn verhaal een hoop vragen voor u heeft weggenomen. Natuurlijk kunt u een reactie op mij plaatsen ik zal alles met plezier beantwoorden.

Mvg, Peter

OXXIO

Vreemd hoor, ik heb nu 18 maanden Oxxio, ik betaal nog steeds het tarief van 18 maanden terug en mijn buren zitten onderstussen een procent of 20 hoger in de maandbetaling, maar ja, die bleven bij Essent.
Overigens staat Essent zelf regelmatig negatief in de pers. Hun eigen zgn groene stroom pricefighter reagfeert, na ingang van een contract nergens meer op. Zo is iemand onlangs verhuisd, kreeg bezoek van moederbedrijf Essent met de mededeling dat de leverancier van de energie zich binnen 14 bekend moest maken anders zat het adres binnenkort zonder engergie. Men stuurde brief oo brief maar nada noppes niks. Dat is dan een dochter van Essent.
Nee, ik ben happy met Ox.
Iets dat iedereen hier zal beamen: De prijs van energie kan met 40% omlaag indien de overheid zich niet zo inhalig op zou stellen. 40% milieu heffingen plus 19% tax....
TAV Paulus: Prijs Essent is beduidnd hoger als die van Oxxio, zeker op de lange duur, Essent heeft in haar contracten een escape: Indien de olieprijs stijgt kunnen zij het tarief aanpassen, bij Oxxio is vaste prijs=vaste prijs voor, in min geval, 5 jaar.
Ik betaal nu nog steeds 6 cent piek en 3,5 cent dal, inclusief 19% maar exclusief de MEP, transportkosten en vastrecht. Anders gezegd: Mijn KVVH prijs is inclusief al die lasten nog steeds 20 cent dag en 14 cent nacht.
Bij Essent is dit, na verekening van alle bijkomende lasten 32 om 22 cent.
Ik heb voor die zgn toeslagen een aparte benaming verzonnen: DE BakEllende123 uitknijptax

OXXIO

Wat een eikels daar zeg tot wel 30 keer gebeld door pubers of ik mijn abonnement wil wijzigingen. Alles geprobeerd netjes vragen of ze niet meer bellen, boos worden enz enz . De terreur gaat door. Tegenwoordig leg ik als oxxio belt de telefoon in de kast. Hopelijk kost hen hun geld

eikels.

OXXIO

Ook ik heb met regelmaat incassoburo aan mijn broek gehad over incasso betalingen die allang betaad waren. Ook nu weer ontvang ik met regelmaat betalingsherinneringen die reeds voldaan zijn. Mijn ervaring is dat ik beter bij de NUON had kunnen blijven.Vanwege de bet.herinneringen heb ik middels mail aan Oxxio beleeft gevraagd of zij specificaties konden sturen van de door mij reeds betalingen. Hierop kreeg ik als respons: "U bent zelf verantwoordelijk voor uw administratie". Daar hebben zij gelijk in maar hoe zit het dan met hun administratie???????? Dat Oxxio klantonvriendelijk en totaal niet servicegericht is moge duidelijk zijn. Spijt, spijt en tig x spijt dat ik ben overgestapt.

OXXIO

Behoorlijk onbeschoft behandeld door oxxio ....
meerdere malen incasso bureau achter me aan gehad
bellen had weinig effect daaro ...
toch bijna 3 jaar klant geweest maar daar geldt dus niet KLANT IS KONING !!!!!!!!
never nooit nie meer , geen aanrader !!!

OXXIO

daar ik de rekening in een beheer wil namelyk nuon
en omdat ik by de nuon altyd klant ben geweest en ik myn stroom al van de nuon heb wil ik myn gas per januarie ook van nuon zoo dat ik het contract by deze per januarie als beeindig beschouw

Voor OXXIO zijn in totaal 120 reviews geschreven. Voor de hele categorie Energie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.OXXIO opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken OXXIO
Meer OXXIO statistieken

OXXIO opzeggen

Binnen 2 minuten OXXIO opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord