Het Parool reviews

  • Totaal aantal reviews van Het Parool: 57 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Het Parool:
    9.6

Deel jouw Het Parool review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Het Parool abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Het Parool

Ik heb in november een proefabonnement genomen met geén verplichting verder is mij verteld. Nu wordt al een aantal maanden abonnementsgeld afgeschreven van mijn rekening terwijl ik na de proefperiode géén parool heb ontvangen. Ik heb ook nooit mijn giroafschriften daarop gecontroleerd omdat ik geen abonnement had genomen. Dus bij deze zeg ik het op en wil dat het geld van de afgelopen maanden wordt teruggestort.
Vr.gr. m. hendricks

Het Parool

Ikj heb het Parool 14 dagen op proef en wil hem niet verlengen, dus opzeggen, omdat ik al een andre krant lees, en die niet wil vervangen door het parool, omdat ik gewend ben aan die andere.

Het Parool

Abonnement opzeggen
Wanneer u uw abonnement wilt beëindigen, dient u dit 3 weken voor de afloop van de abonnementsperiode te doen. Opzeggen kan alleen telefonisch.
Tel. 020 - 558 44 76Openingstijden:

ma t/m vrij: 9.00 - 17.00 uur

Het Parool

Reden van opzegging stap over naar haarlems dagblad omtrent meer nieuws uit de haarlemmermeer.

Voor Het Parool zijn in totaal 57 reviews geschreven. Voor de hele categorie Kranten zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Het Parool opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Het Parool
Meer Het Parool statistieken

Het Parool opzeggen

Binnen 2 minuten Het Parool opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord