Het Parool reviews

  • Totaal aantal reviews van Het Parool: 57 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Het Parool:
    9.6

Deel jouw Het Parool review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Het Parool abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Het Parool

Ik heb in 06-2010 een abonnement voor het parool afgesloten,met de mededeling dat het precies na 6mnd moest stoppen.Ik gaf nl door aan de verkoper, dat ik ga remigreren naar mijn geboorte land.Van de verkoper had ik begrepen,dat ik het blad in het buitenland kon ontvangen.Ik ben bang dat u er geen geld voor zult ontvangen.Ik vindt het handiger als dit maar stopt.Dit heb ik telefonisch op de vierde januari reeds door gegeven aan een van uw medewerkers. Maaron

Het Parool

Heb destijds Parool genomen voor amsterdams nieuws. Dat heb ik wel, maar tegelijk veel overlap met mijn ochtendblad (al het niet amsterdamse nieuws). Daarom voorlopig met één krant verder, en af en toe een los Parool

Het Parool

Het spijt me, maar ik heb al een ochtendkrant en twee kranten per dag kan ik eigenlijk niet aan.
Bovendien ga ik vanaf 26december a.s. voor geruime tijd op reis.
Bovendien wil ik graag opgemerkt hebben dat het uitermate ingewikkeld is om het abonnement op te zeggen. Waarom kan het niet meer per telefoon?

Het Parool

Het Parool lijkt steeds meer op de Telegraaf. Wel zou ik graag op zaterdag Het Parool bijven ontvngen

Het Parool

Ik ben al heel lang abonnee, maar vind het parool steeds meer op de telegraaf gaan lijken. Bovendien heb ik nu liever een ochtendkrant. Wel zou ik het parrol op zaterdag willen blijven ontvangen.

Het Parool

Waarom zou ik me in de verkiezingstijd me moeten ergeren aan een PvdA partijblad. Zo had bv. het Parool vlak voor de gemeentelijke verkiezingen 3 pagina's pro PvdA. In de kwestie kritiek op Assher door D66 op een kritiek eventuele de dubbele functie als Burgermeester werd in het Parool afgedaan als draaierij. Dat terwijl de huidige geschiedenis D66 het gelijk geeft. Nu geen grote koppen in de krant,wel een spotprent. Dus na 35 jaar abonnement geef ik het op. Jammer Hij die een andere krant neemt groete U.

Het Parool

Ik wil de gratis krant opzeggen. Ik kan geen abonnement betalen. Dit had ik door de telefoon ook al aangegeven. Bedankt voor de vier weken gratis krant.

Met vriendelijke groeten,

Lars Drijver

Het Parool

ben met pensioen wil graag een ochtend krant Bruin

Het Parool

De columns van Theodoor werken contra-produktief.
Hij past uitstekend in het Telegraaf profiel, waar alles wat links is verdacht wordt gemaakt, maar de PVV opvallend genoeg spaart. Voorbeeld van gisteren; Als v.d.Laan solliciteert nar het ambt van burgemeester wordt deze al neergezet als een geldwolf als gevolg van vriendjespolitiek.
Verbijsterend dat zo'n rioolrat door de redactie van het Parool op handen gedragen wordt.

Het Parool

Vanaf 1946 ben ik abbonnee geweest, tot eind jaren '90. Eind jaren 80 veranderde Het Parool in een spreekbuis van alles wat Links moest worden en Rechts "fout" was, dit resulteerde dat ik de krant in 1995 gewoon ranzig Links gebral vond spuien, dat per slot van rekening destructief voor Nederland zou zijn, ondanks rubrieken van oersolide fijne medewerkers. Aangezien ik uiterst dankbaar voor de bevrijders en verzetsstrijders ben gebleven, heb ik de "Verzetskrant" diverse keren daarna nog geprobeerd. De laatste keer(sept 2009) heeft deze krant mij met administrieve motivering nog een verlenging van een 1/2 jaar abonnement afgetroggeld. Voor mij mag dit soort krantende vullisbak in, mochten er artikelen in staan die prima zijn, dan is het teveel verscholen tussen het ranzige niveau, zonder enig normbesef en trots over Nederland en het fiere verleden!

Voor Het Parool zijn in totaal 57 reviews geschreven. Voor de hele categorie Kranten zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Het Parool opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Het Parool
Meer Het Parool statistieken

Het Parool opzeggen

Binnen 2 minuten Het Parool opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord