Harmony Service Center reviews

  • Totaal aantal reviews van Harmony Service Center: 1287 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Harmony Service Center:
    9.6

Deel jouw Harmony Service Center review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Harmony Service Center abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Harmony Service Center

Ik lag me dood op het moment dat ik de onderstaande reacties lees. Er zijn echt mensen die denken dat een verzekering die je bij HSC afsluit gekoppelt wordt aan het abo van een operator!! Wees blij dat dat niet zo is. Een operator heeft verstand van netwerken en abo´s. Wees blij dat ze zich niet met verzekeren bezig houden. Ik heb hele goede ervaringen met HSC, ze hebben een heldere en snelle dekking en keren ook netjes uit als je binnen de voorwaarden van de polis blijft.

Daarnaast wil ik nog even kwijt dat iedereen die denkt dat je middels een berricht in dit forum een contract op kan zeggen echt een heel dom schaap vind.

Tot slot wil ik de makers van www.abonnementenopzeggen.nl danken voor de hulp bij het genereren van mooie en bruikbare opzegbrieven!!

Harmony Service Center

Ook een verzekering genomen,maar bedacht mij binnen een week.
Opgezegd en geld is terug gestort zonder problemen.Telefoon verzekering is eigenlijk onzin.

Harmony Service Center

Ik ben zeer ontevreden over HSC. Allereerst krijg je als je belt al een bandje te horen dat alle gesprekken worden opgenomen. Komt niet betrouwbaar over. Verder heb ik meerdere keren moeten bellen en een aangetekende brief moeten sturen voordat ik uiteindelijk vandaag (gelukkig) de bevestiging van mijn opzegging kreeg. Ben blij dat ik er van af ben.

Harmony Service Center

Inderdaad, ze weten niet eens hoe de procedure daar werkt. De een zegt dat je bij een nieuw toestel de oude verzekering kunt gebruiken en de andere zegt van niet. Nu blijkt dat ze een nieuw systeem hebben en verkeerde brieven hebben verzonden....eens kijken of ze toch automatisch geld afschrijven !

Harmony Service Center

Wanneer slepen ze harmony service center eens voor de rechter? het zijn eerste klas oplichters! mij was ook bij T for telecom verteld dat de verzekering eindigt als het abonnement afloopt en inmiddels betaal ik wel door! BELACHELIJK ze moeten allebij voor de rechter ook t for telecom. Telefoons aansmeren en verzekeringen kunnen ze goed maar service verlenen ho maar

Harmony Service Center

Heb helaas ook verzekering bij hun. Moest laatst 1 maand wachten, voordat de koerier mijn mobiel kwam ophalen. Ging de koerier nb naar het verkeerde adres, terwijl ik dat nog gewijzigd had. Had een telefoonrekening van 50 euro meer als normaal, omdat ik hun elke keer moest bellen wanneer ze nou wat gingen regelen enzo. Ze heten danwel Harmony 'Service' Center, service leveren kunnen ze niet. smerige tyfushonden!

Harmony Service Center

Ondanks mijn schriftelijke opzegging wordt er toch nog afgeschreven van mijn rekening. Foutje volgens Harmony, zeer slordig bedrijf welke de administratie blijkbaar zelf niet goed op orde heeft.

Advies : storneer voor automatische incasso van Harmony Service center en zorg ervoor via je bak of telebankieren dat ze niet meer automatisch kunnen afschrijven

Harmony Service Center

Jullie kunnen hier wel neerzetten dat het beindigd worden, maar je zal toch echt een schriftelijk brief moeten sturen, dan pas zullen ze hem stop zetten.
Je kan je polis-/klantnummer vinden op je bankafschrift bij hun aftrek.

Harmony Service Center

ik 2 jaar geleden een verzekering voor mijn mobiel met dit bedrij afgesloten voor een jaar en ze zouden na een jaar de verzekering automatisch beeindigen. het is nog steeds niet beeinidigd en ik voel mij belazerd.. met andere woorden ze zijn oplichters.

H.Gomaa

Harmony Service Center

ook ik heb gemerkt dat Harmony Service Center ten onrechte premie blijft afschrijven van een telefoon waarvan het abonnement allang verlopen is.
ik was stellig overtuigt dat de verzekering automatisch stopte wanneer het abonnement afgelopen was, dit was mij in ieder geval vertelt door de verkoper van t for telecom.
heb ik eens met Harmony Service Center gebeld om te vragen hoe dit nou precies kan. het enige wat ik van ze te horen krijg is dat ik de verzekering schriftelijk moet opzeggen,en dat ze niet kunnen ruiken wanneer het abonnement is afgelopen.
ik vind dit allemaal een beetje lijken op oplichterij, je tekent iets met een automatische incasso erbij en vervolgens moet je het maar allemaal geloven dat het goed komt.
ik vind het een smerig zaakje van Harmony Service Center en tfortelecom
dat zij hun personeel opdragen om mensen op te lichten.

ps. bij Harmony Service Center hebben ze een hele onbeschofte telefoniste, BERNADINE heet ze,mischien kunnen ze haar eens van mijn teveel betaalde premie op cursus sturen waar ze leert hoe ze mensen fatsoenlijk te woord kan staan.

Voor Harmony Service Center zijn in totaal 1287 reviews geschreven. Voor de hele categorie Verzekeringen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Harmony Service Center opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Harmony Service Center
Meer Harmony Service Center statistieken

Harmony Service Center opzeggen

Binnen 2 minuten Harmony Service Center opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord