Harmony Service Center reviews

  • Totaal aantal reviews van Harmony Service Center: 1287 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Harmony Service Center:
    9.6

Deel jouw Harmony Service Center review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Harmony Service Center abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Harmony Service Center

Ik heb de telefoon niet meer in bezit en gebruik.
Daarom per ommegaande graag beeindiging van het contract 02092085.

M. Moti

Harmony Service Center

ik wil heb abonnement opzeggen omdat ik vanaf januari dit telefoonabonnement al niet meer heb!
mvg wouter

Harmony Service Center

Graag wil ik de verzekering opzeggen, omdat ik al tijden niet meer in het bezit ben van de telefoon.

Harmony Service Center

Wegens ouderdom toestel, geen verzekering meer gewenst.

Harmony Service Center

Geachte lezers,

Ik vind het erg vervelend om die hieronder staande reacties te lezen. Ik zelf ben een verkoper van de Harmony Services voor ongeveer een halfjaar. In deze tijd is er aardig wat veranderd bij Harmony en ze blijven ons maar vertellen over hij gemakkelijk zij het willen maken voor U als klant.
Nou moet ik zeggen dat toen ik een half jaar geleden met Harmony aan tafel zat dat het me allemaal niet zo interessant leek wegens een matige uitleg en een matige prestatie. Ondanks dat gingen de verkopen van de Harmony Services erg goed.
Een maand of 2 geleden heb ik nogmaals met Harmony aan tafel gezeten en deze keer kreeg ik wel een zeer duidelijke presentatie en uitleg over hun diensten. Hier was ook duidelijk dat de kwaliteit van hun diensten vooruit is gegaan en ze hebben nogmaals de nadruk gelegt op klantvriendelijkheid en het gemak dat Harmony de klant wilt bieden. Ik moet zeggen dat ik zelf nu ook erg te spreken ben over Harmony en durf het nu eindelijk kwaliteit te noemen.
Ze zullen altijd voor je klaar staan en je wordt NIET weggestuurd bij problemen, ze zullen je gewoon netjes helpen om alles met u te regelen. Althans, dat is wel de bedoeling. Dit is ook de reden dat telefoon gesprekken worden opgenomen. Zo kan Harmony o.a. de kwaliteit van hun medewerkers na kijken.

Het opzeggen blijft verder nog steeds erg makkelijk. Maak gewoon een brief waarin netjes wordt vermeld wat uw certificaat nummer is, het produkt, het type en het serie nummer. Vermeld tevens ook wanneer je het wilt opzeggen (in de meeste gevallen per direkt) en plaats een handtekening eronder. Vervolgens stuur je deze brief naar het adres dat op uw certificaat staat en dan zou alles toch echt netjes moeten worden afgehandeld.

En vergeet niet, een verzekering loopt NOOIT automatisch af, deze moet ALTIJD schriftelijk worden opgezegt.

Groeten,
Hendro

Harmony Service Center

Heb mijn verzekering al per fax opgezegd
maar er wordt nog steeds geld afgeschreven.
Na een zeer onbeschoft telefoontje (harmony noemen ze dat!!!) werdt me fijntjes verteld dat ze niets hadden ontvangen!!!!
Ik mag nogmaals opzeggen en restitutie daar wilde Stefen niets over zeggen. Afwachten dus...
Fijne service!!!!

Harmony Service Center

Ik heb al heel lang geen telefoon meer betaal al een tijd voor niks dus wil het per direct opzeggen

Harmony Service Center

Ik heb al heel lang geen telefoon meer betaal al een tijd voor niks dus wil het per direct opzeggen.

Harmony Service Center

Waar kan ik mijn klantnummer vinden??

Harmony Service Center

Leuk, behoorlijke praat met gerechtelijke stappen enz. terwijl u niet eens fatsoenlijk Nederlands kunt schrijven. Hoe serieus moeten zij u nemen?

Voor Harmony Service Center zijn in totaal 1287 reviews geschreven. Voor de hele categorie Verzekeringen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Harmony Service Center opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Harmony Service Center
Meer Harmony Service Center statistieken

Harmony Service Center opzeggen

Binnen 2 minuten Harmony Service Center opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord