Harmony Service Center opzeggen

9.6 (2440 reviews)

Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen.
Ontvang binnen 2 minuten uw Harmony Service Center opzegbrief.
De laatste 24 uur zijn er 234 opzegbrieven gedownload.


Klik op de link in de e-mail
Er is een email gestuurd naar uw e-mailadres .
Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

Harmony Service Center

Dhr.
Mevr.
Bijlage toevoegen loader
Toegevoegd:
Meer opties
Harmony Service Center opzeggen
Bij het gebruik van de opzegservice worden persoonsgegevens verwerkt om het Harmony Service Center abonnement op te zeggen. Wil je daar meer over weten, of wil je weten wat jouw rechten zijn met betrekking tot deze verwerking, lees dan het Privacy Statement.

Harmony Service Center opzegbrief

Harmony Service Center B.V.
Opzeggen

Postbus 21460
3001 AL Rotterdam

Plaats, 15 juni 2024

Betreft: opzeggen 'Harmony Service Center'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam

Harmony Service Center B.V.
Opzeggen

Postbus 21460
3001 AL Rotterdam


Plaats, 15 juni 2024

Betreft: opzeggen 'Harmony Service Center'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij wil ik het abonnement per Opzegdatum opzeggen wegens overlijden.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van het abonnement, omdat het contract anders bepaalt, dan verzoek ik u gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van het rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

De nabestaanden van VoornaamAchternaam
Controleer bij 'Harmony Service Center' altijd of het opzegadres nog correct is!
500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen gebruiken jaarlijks Abonnementen Opzeggen

Sinds 2004 opzeggen

15 jaar geleden gestart met de gratis opzegbrief - meer dan 4.000.000 gegenereerd

Gratis invullen & printen

Voer uw gegevens in, wij genereren uw opzegbrief om deze gratis te downloaden. Heeft u geen printer, papier, envelop of postzegel bij de hand. Maak dan gebruik van onze opzegbrief verzendservice.

Opzegbrief verzendservice

Verstuur zelf uw brief, of laat ons uw brief verzenden met PostNL zodat u lekker kunt relaxen. Mocht de opzegbrief niet zijn aangekomen bij Harmony Service Center, dan versturen wij de opzegbrief nogmaals gratis net zolang Harmony Service Center de opzegbrief heeft ontvangen.

Reden
84% overbodig geworden
Jaren lid
1.00 jaar gemiddeld
Opnieuw gebruik maken
69% zegt nee
Aanbevelen
54% zegt nee

Harmony Service Center adres

Harmony Service Center B.V.
Opzeggen
Postbus 21460
3001 AL Rotterdam


Email

Onbekend (help ons het juiste email adres zoeken)

Opzegtermijn

De opzegtermijn van Harmony Service Center kan variëren afhankelijk van het specifieke contract dat is afgesloten. Over het algemeen geldt echter dat je op elk moment tijdens de contractperiode kunt opzeggen, maar dat er mogelijk sprake is van een opzegtermijn.

In de meeste gevallen is de opzegtermijn één maand. Dit betekent dat als je het contract wilt opzeggen, je dit ten minste één maand voor de volgende incassodatum moet doen. Bijvoorbeeld, als je maandelijks betaalt en de incassodatum is op de 15e van de maand, dan moet je uiterlijk op de 14e van de voorgaande maand opzeggen om te voorkomen dat er nog een betaling wordt afgeschreven.

Het is altijd belangrijk om de specifieke voorwaarden van je contract te controleren voordat je opzegt om er zeker van te zijn dat je aan alle vereisten voldoet en op tijd opzegt.


Voorwaarden

Harmony Service Center biedt verschillende soorten diensten en contracten aan, afhankelijk van het soort apparaat dat wordt gedekt en de gekozen dekking. De opzegvoorwaarden kunnen daarom variëren afhankelijk van het specifieke contract dat is afgesloten. Over het algemeen gelden echter de volgende voorwaarden:

De meeste contracten hebben een minimale looptijd van één jaar.
De meeste contracten worden automatisch verlengd aan het einde van de looptijd, tenzij het contract wordt opgezegd.
Opzeggen kan meestal op elk moment tijdens de contractperiode, maar er kan sprake zijn van een opzegtermijn.
Als het contract wordt opgezegd voordat de contractperiode is verstreken, dan kunnen er kosten in rekening worden gebracht.
Als het contract niet op tijd wordt opgezegd, dan wordt het automatisch verlengd voor een nieuwe contractperiode.
Het is belangrijk om de specifieke voorwaarden van het contract te controleren voordat je opzegt om er zeker van te zijn dat je aan alle vereisten voldoet en dat er geen extra kosten in rekening worden gebracht.


extra informatie

Je kunt Harmony Service Center op verschillende manieren opzeggen:

Telefonisch: Je kunt Harmony Service Center opzeggen door te bellen met de klantenservice op het telefoonnummer dat op je contract staat vermeld. De klantenservice is meestal bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur.

Per e-mail: Je kunt Harmony Service Center ook opzeggen door een e-mail te sturen naar de klantenservice. Het e-mailadres staat vermeld op je contract.

Per post: Je kunt een brief sturen naar Harmony Service Center met daarin je naam, adres, postcode, woonplaats en het contractnummer. Stuur de brief naar het adres dat op je contract staat vermeld.

Het is belangrijk om de opzegging tijdig en schriftelijk te doen en dat je alle benodigde informatie verstrekt, zoals je naam, adres, postcode, woonplaats en het contractnummer. Vergeet niet om ook aan te geven per wanneer je het contract wilt opzeggen en wat de reden van opzegging is.

Automatische opzegherinnering

Stel een automatische opzegherinnering in voor Harmony Service Center en ontvang een waarschuwingsmail vlak voordat uw abonnement verlengd wordt.

Harmony Service Center opzeggen bij overlijden
Als een persoon overlijdt die een contract had afgesloten bij Harmony Service Center, dan kan het contract op verschillende manieren worden opgezegd:

Door de nabestaanden: De nabestaanden van de overledene kunnen het contract opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice van Harmony Service Center en het overlijden te melden. De klantenservice zal dan de benodigde informatie en procedures verstrekken om het contract te beëindigen.

Door de executeur testamentair: Als er een executeur testamentair is aangesteld, dan kan deze persoon namens de overledene het contract opzeggen.

Automatisch: Als Harmony Service Center wordt geïnformeerd over het overlijden van de contractant, dan zal het contract automatisch worden beëindigd.

Bij het opzeggen van het contract van een overledene moeten vaak enkele persoonlijke gegevens van de overledene worden verstrekt, zoals de naam en adresgegevens van de overledene en het contractnummer. Het is daarom belangrijk om deze gegevens bij de hand te hebben wanneer er contact wordt opgenomen met de klantenservice van Harmony Service Center.
Harmony Service Center tijdelijk opzeggen
Harmony Service Center biedt meestal geen optie om het contract tijdelijk op te schorten of te pauzeren. Het is echter mogelijk dat er bepaalde uitzonderingen zijn afhankelijk van het soort contract dat je hebt afgesloten en de specifieke voorwaarden ervan.

Het is altijd het beste om de specifieke voorwaarden van je contract te controleren om te zien of er een mogelijkheid is om het contract tijdelijk op te schorten. Als er geen dergelijke mogelijkheid is en je tijdelijk geen gebruik kunt maken van de diensten, kun je overwegen om het contract op te zeggen en op een later tijdstip opnieuw een contract af te sluiten wanneer je er weer gebruik van wilt maken.

Bij het opzeggen van het contract is het belangrijk om de opzegtermijn en eventuele kosten die hieraan verbonden zijn, te controleren en te volgen om te voorkomen dat er onverwachte kosten in rekening worden gebracht.

Harmony Service Center reviews

Lees de 2440 reviews van bezoekers die een opzegging van Harmony Service Center hebben gedaan.


voor deze opzegservice

Harmony Service Center

De IPad is niet meer in gebruik

Harmony Service Center

Niet voldoen

Harmony Service Center

ja hele goeie service

Harmony Service Center

Super slecht telefoon lang kwijt
Vervolgens niet alles gemaakt wat gevraagd is zeker niet de moeite waard deze verzekering

Harmony Service Center

Geen negatieve, noch positieve ervaring.

Meer reviews

Harmony Service Center opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Harmony Service Center
Meer Harmony Service Center statistieken

Afgelopen maand hebben 5 personen de Harmony Service Center opzegbrief gedownload.

Personen die Harmony Service Center opzeggen zijn gemiddeld tussen de 40 en 50 jaar. De opzeggingen van Harmony Service Center worden het vaakst gedaan door mannen, van die mannen is de gemiddelde leeftijd 44 jaar.

De laatste 12 maanden hebben er in totaal 207 personen een voorbeeldbrief gedownload. Woensdag is de dag waarop de meeste opzegbrieven voor Harmony Service Center worden verzonden, voor de hele categorie Verzekeringen is dit de donderdag.

Ook hebben er 361 personen een opzegherinnering ingesteld.

De voornaamste reden waarom personen het abonnement opzeggen is "overbodig geworden". Van de afgelopen 30 dagen was 13 juni de drukste dag. De meest populaire maand om Harmony Service Center op te zeggen is februari.

In de categorie Verzekeringen zijn onlangs ook Sterpolis nv en Unigarant Doorlopende annuleringsverzekering opgezegd.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord