Energie Direct reviews

  • Totaal aantal reviews van Energie Direct: 80 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Energie Direct:
    8.8

Deel jouw Energie Direct review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Energie Direct abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Energie Direct

Vriendelijke dame belde mijn moeder vlak voor ze op vakantie ging. Ze dacht met iemand te spreken van Eneco. Ze beloofden informatie op te sturen. Verder is de informatievoorziening via internet. Wat mijn moeder dus niet heeft. Mijn moeder heeft geen internet. Dat heeft ze ook gemeld. Ze kreeg vorige week tijdens haar vakantie in Spanje een brief van energie direct.
Waarin staat: Wij heten u van harte welkom bij energie direct. Wanneer u mijnenergie (uw persoonlijke pagina) heeft geactiveerd ziet u in een oog opslag de status van uw aanmelding.
Nou en hier geven ze aan dat mijn moeder ineens klant is van Enegie Direct. Vandaag gaat er direct een aangetekende brief naar Energie Direct met een kopie van de vliegtickets om het ten onrechte verstrekte abonnement op te zeggen.
Dit zijn oplichters zeg niet normaal ............

Energie Direct

ben verleden week gebeld door een dame van energie direkt,mijn gegevens door gegeven zou binnen 3 dagen een brief thuis gestuurd krijgen met alles van informatie er in,en kon dan binnen 7 dagen opzeggen deze brief is niet aangekomen en de 7 dagen zijn nu voorbij,ja zo kan ik dat ook oplichters zijn het en zo te lezen alleen maar mensen met slechte ervaringen!!!ik bel morgen eneco mijn leverancier om te zeggen dat ze niet moeten mee werken om over te stappen en dat ik bij hun blijf

Energie Direct

Goedendag
Van het opzeggen van mijn Energie direct abonnement is geen sprake maar ik wil NIET dat u mij als klant noteert. Dat heb ik vele malen telefonisch en per mail, gemeld maar E Direct is leest inkomende mails en post niet. E direct belt wel maar niet om te luisteren alleen om klanten te noteren. Stuurt doodleuk een acceptgiro. Of ik dure telefoonummers wil gebruiken om met ze te bellen Nee dus.

Ik blijf bij eneco. Duidelijk?
postcode 4141 av huisnummer 7 mvg mdm

Energie Direct

e d is helemaal niet goedkoper , ben er mooi ingetuint ,wil er erg graag vanaf

Energie Direct

Hallo, ben ook door twee poopie jopie figuren aan de deur tot een "contact"verleid....dec 08
Maar, dat zou pas in gaan, als ze werkelijk per volgende mnd, met de levering konden starten...
op contract staat : levering per 15-01-09 prima...
Nu kijk ik online, omdat bij de giro een afschrijving van de oude leveancier vind, en moet ik ontdekken, dat het contract helemaal niet is over genomen... want de levering start pas in sept 09..
Derhalve wil ik dan ook het contract verder als nioet geldig beschouwen, ten eerste omdat de mondelinge alles kan belofte niet waar gemaakt is en ik nu onder heel andere voorwaarden bij de klup schijn te behoren....dit is niet ,zoniet verre van correct !!!

Energie Direct

heb al via hun website opgezegd ivm samenwonen per 1 januari jl maar ze schrijven nog steeds geld af.

Energie Direct

Misleid door een vriendelijke dame aan de telefoon. Deed in eerste instantie alsof ze van de Nuon was.
Daarna internet geraadpleegd en behoorlijk geschrokken van de gelezen ervaringen met deze toko.

Energie Direct

De persoon aan de deur overrompelde mij enorm.Ik ben van deze guerilla-tactiek behoorlijk geschrokken,een net bedrijf heeft toch wel andere manieren om aan klanten te komen?Ik heb ondertekent en dat had ik ondere deze omstandigheden nooit moeten doen.

Energie Direct

De persoon aan de deur overrompelde mij enorm.Ik ben van deze guerilla-tactiek behoorlijk geschrokken,een net bedrijf heeft toch wel andere manieren om aan klanten te komen?Ik heb ondertekent en dat had ik ondere deze omstandigheden nooit moeten doen.

Energie Direct

Ben erg geschrokken van de reactie en klachten van anderen. Blijf dus liever op vertrouwde leverancier

Voor Energie Direct zijn in totaal 80 reviews geschreven. Voor de hele categorie Energie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Energie Direct opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Energie Direct
Meer Energie Direct statistieken

Energie Direct opzeggen

Binnen 2 minuten Energie Direct opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord