Energie Direct reviews

  • Totaal aantal reviews van Energie Direct: 98 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Energie Direct:
    9.0

Deel jouw Energie Direct review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Energie Direct abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Energie Direct

Mijn vraag is waneer krijg ik mijn 200euro boete terug van jullie?

Energie Direct

Wij wensen niet met E.D. in zee te gaan en willen dus op deze manier (email) duidelijk te maken dat we geen gebruik van de service te willen maken. We zijn door jullie aan de deur erin geluisd en bevestigen het contract da ook NIET. Er is gezegd dat we nog meterstanden moeten doorgeven, maar ik geloof hier eerlijk gezegd niets van. Ik hoop dat dit voldoende is om het contract te annuleren.

klant nummer 688331. adres: Johannes van der steurstraat 8 III 1066 BM Amsterdam

Energie Direct

al veele maal een emial gestuurt ik blijf bij eneco en die neem contakt met jullie op dus ik wil dat jullie geen geld van mij rekening af haal m van montfoort

Energie Direct

al veele maal een emial gestuurt ik blijf bij eneco en die neem contakt met jullie op dus ik wil dat jullie geen geld van mij rekening af haal m van montfoort

Energie Direct

hallo allemaal !!!er staat hier een adres op de site van e.d dat die aan de maas zou zitten en wat ik eerder ergens heb gelezen dat je je er af kon melden voor je contract... alleen op de maas is ( en ik weet het want ik kom er vaak in de buurt) een aanmeld adres!!!! dus als je die belt wordt je automatisch als klant aangemeld!!!het is een heel klein kantoortje en gewoon plichters!!

Energie Direct

Met terugwerkende kracht opzeggen omdat mijn broer helemaal niet wilde overstappen, en dit ook heeft aangegeven. Hij heeft ook geen stukken nalv telefoongesprek ontvangen. Wel een boete van NEM!!!

Energie Direct

hierbij maak ik de OVEREENKOMST zoals ik die op 11-12-2009 bij mijn voordeur met uw medewerker Ibrahim heb besproken m.i.v. heden 13-12-2009 ONGEDAAN.

Energie Direct

in 2009 woonde ik nog in zoetermeer, daar kwam een man aan de deur bij mijn vrouw met de vraag om goedkoper gas te leveren.
hij vertelde aan mijn vrouw van binnen 7 dagen zouden we een brief krijgen(nooit otvangen)
mijn vrouw vertelde dat ze eerst met mij hierover wilde praten. voor ze tekende.
toen vertelde de man als u een mail krijgt van ons en dan de meterstanden door geeft dan pas gaat het contract in eerder niet.
dus dacht mijn vrouw laten we dit eens bekijken.
ik had de mail gekregen en nooit mijn metestanden ingevuld maar ja we waren het bokje.
verder de brief is er nooit geweest.
nu ben ik gaan verhuizen naar een andere woonplaats biddinghuizen ik alles geregeld via de sit van hun en op 4 oktober de levering daar zou krijgen.

toen begon de ellende dubbele rekeningen voor het oude adres en het nieuwe waar ik nog niet woonde moest nog tekenen vor de sleutels.
maar wel ff betalen binnen een paar dagen na volgens hun div emails met de druk om te betalen in een keer intrum justitia brief op de stoep.
ik gebeld aar dit voor was u betaald niet werd er gezegt.
we hebben betaald aan hun in een maand ruim 400 euro zo uit mijn hooft gerekend.
ik ga nu op zeggen het is een zooitje alles werkt langs mekaar en mocht u een paar dagen te laat zijn met betalen van de rekening omdat u saldo niet voldoende is heb je zo de brieven van een incasso beuaro op de stoep liggen.
dus goedkoper ben je nooit uit bij dit zooitje.
groet leo

Energie Direct

hoi allemaal

ik heb helaas ook deze maatschappij terwijl in nog bij eneco sta nu probeer ik van alles om de energie direcht te mailen dat ik dus helemaal niet mag over stapen om dat ik onder bewind sta echter geen gehoor hoe zit dit bij jullie echt ik weet het niet meer help me

Energie Direct

Ik ben ook ingegaan op het telefoontje van energie direct. nu heb ik dezelfde avond hun aanmeldings E-mail beantwoord met uw opzeggingsbrief,
ik hoop dat ik hier snel antwoord op krijg, anders gaat er nog een aangetekende brief achter aan.
ook ben ik van plan mijn banknummer te blokkren voordat ze iets afschrijven.
kan iemand mij hun banknummer doorgeven?
alvast bedankt
ik zal laten weten hoe het verder verloopt.

Voor Energie Direct zijn in totaal 98 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 50% van de opzeggingen voor Energie Direct reviews geschreven, dit zijn er in totaal 1. Voor de hele categorie Energie zijn de afgelopen 30 dagen 9 reviews geschreven.Energie Direct opzeggen

Binnen 2 minuten Energie Direct opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord