Energie Direct reviews

  • Totaal aantal reviews van Energie Direct: 116 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Energie Direct:
    9.0

Deel jouw Energie Direct review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Energie Direct abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Energie Direct

ook wij zijn er ingeluisd door die lui van energie direct,werd gebeld heb ja gezegd.
zou binnen een week een mail en een brief ontvangen,heb helemaal nooit iets ontvangen.
werd na ongeveer een maand weer gebeld of ik even mijn meterstanden wilde doorgeven,mijn antwoord was nee ,ik wil geen energie van jullie afnemne want jullie zijn de afspraak niet nagekomen wat betreft de info per brief en e-mail.
kreeg het volgende antwoord:goed mevrouw ik zal het doorgeven.
wat schets mijn verbazing een maand later weer een telefoontje van die oplichters,met de mededeling dat ze mijn termijnbedrag niet hebben kunnen afschrijven,ik het hele verhaal verteld en meteen geregeld dat ik geen energie meer van hun wilde,dit kon zo niet volgens die dombo ,dus heb ik contact met mijn oude leverancier opgenomen en hun hebben het geregeld.
krijg ik na een tijd een afrekening of ik even 897,00 wil overmaken als ik hierbij het termijn bedrag optel zou ik dus 1105,46 moeten betalen voor twee maanden energie direct,als je belt of mailt hoe dit kan krijg je het standaard antwoord dat je contact moet opnemen met je huidige energie leverancier om een correctie te laten uit voeren.deze zeggen weer dat zij hier niets mee kunnen.wie weet raad,

Energie Direct

Geachte heer/mevrouw,

Een paar weken geleden was er een medewerker van u aan de deur gekomen oud-zuid of ik niet wil over stappen naar Energie direct toen heb ik me handtekening gezet wat stom van me was en ik vroeg nog aan hem dat ik me niet wil inschrijven, maar dat ik informatie wou hebben en trouwens het is ook niet mijn adres het is mijn oma'sadres en we zijn geen van beide geinterreseerd,want nu krijg ze een brief van jullie.En ik bel naar jullie en word mij gezegd dat het november ingaat.Dus vandaar deze brief

Energie Direct

Het adres van energiedirect is
Energiedirect B.V
De maas 8
5684 pl Best

Energie Direct

Geachte heer/mevrouw,

Op klantbevestigingsbrief staat foutief adres.
En u medewerker kwan aan deur en ik vroeg of hij informatie voor mij wou sturen,maar het was mijn grootmoeders adres.En we zijn niet geinterseerd.
Alvast bedankt voor u medewerking.Het gaat om klantnummer 543104

Energie Direct

Vriendelijke dame belde mijn moeder vlak voor ze op vakantie ging. Ze dacht met iemand te spreken van Eneco. Ze beloofden informatie op te sturen. Verder is de informatievoorziening via internet. Wat mijn moeder dus niet heeft. Mijn moeder heeft geen internet. Dat heeft ze ook gemeld. Ze kreeg vorige week tijdens haar vakantie in Spanje een brief van energie direct.
Waarin staat: Wij heten u van harte welkom bij energie direct. Wanneer u mijnenergie (uw persoonlijke pagina) heeft geactiveerd ziet u in een oog opslag de status van uw aanmelding.
Nou en hier geven ze aan dat mijn moeder ineens klant is van Enegie Direct. Vandaag gaat er direct een aangetekende brief naar Energie Direct met een kopie van de vliegtickets om het ten onrechte verstrekte abonnement op te zeggen.
Dit zijn oplichters zeg niet normaal ............

Energie Direct

ben verleden week gebeld door een dame van energie direkt,mijn gegevens door gegeven zou binnen 3 dagen een brief thuis gestuurd krijgen met alles van informatie er in,en kon dan binnen 7 dagen opzeggen deze brief is niet aangekomen en de 7 dagen zijn nu voorbij,ja zo kan ik dat ook oplichters zijn het en zo te lezen alleen maar mensen met slechte ervaringen!!!ik bel morgen eneco mijn leverancier om te zeggen dat ze niet moeten mee werken om over te stappen en dat ik bij hun blijf

Energie Direct

Goedendag
Van het opzeggen van mijn Energie direct abonnement is geen sprake maar ik wil NIET dat u mij als klant noteert. Dat heb ik vele malen telefonisch en per mail, gemeld maar E Direct is leest inkomende mails en post niet. E direct belt wel maar niet om te luisteren alleen om klanten te noteren. Stuurt doodleuk een acceptgiro. Of ik dure telefoonummers wil gebruiken om met ze te bellen Nee dus.

Ik blijf bij eneco. Duidelijk?
postcode 4141 av huisnummer 7 mvg mdm

Energie Direct

e d is helemaal niet goedkoper , ben er mooi ingetuint ,wil er erg graag vanaf

Energie Direct

Hallo, ben ook door twee poopie jopie figuren aan de deur tot een "contact"verleid....dec 08
Maar, dat zou pas in gaan, als ze werkelijk per volgende mnd, met de levering konden starten...
op contract staat : levering per 15-01-09 prima...
Nu kijk ik online, omdat bij de giro een afschrijving van de oude leveancier vind, en moet ik ontdekken, dat het contract helemaal niet is over genomen... want de levering start pas in sept 09..
Derhalve wil ik dan ook het contract verder als nioet geldig beschouwen, ten eerste omdat de mondelinge alles kan belofte niet waar gemaakt is en ik nu onder heel andere voorwaarden bij de klup schijn te behoren....dit is niet ,zoniet verre van correct !!!

Energie Direct

heb al via hun website opgezegd ivm samenwonen per 1 januari jl maar ze schrijven nog steeds geld af.

Voor Energie Direct zijn in totaal 116 reviews geschreven. Voor de hele categorie Energie zijn de afgelopen 30 dagen 4 reviews geschreven.Energie Direct opzeggen

Binnen 2 minuten Energie Direct opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord