Energie Direct reviews

  • Totaal aantal reviews van Energie Direct: 80 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Energie Direct:
    8.8

Deel jouw Energie Direct review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Energie Direct abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Energie Direct

hierbij maak ik de OVEREENKOMST zoals ik die op 11-12-2009 bij mijn voordeur met uw medewerker Ibrahim heb besproken m.i.v. heden 13-12-2009 ONGEDAAN.

Energie Direct

in 2009 woonde ik nog in zoetermeer, daar kwam een man aan de deur bij mijn vrouw met de vraag om goedkoper gas te leveren.
hij vertelde aan mijn vrouw van binnen 7 dagen zouden we een brief krijgen(nooit otvangen)
mijn vrouw vertelde dat ze eerst met mij hierover wilde praten. voor ze tekende.
toen vertelde de man als u een mail krijgt van ons en dan de meterstanden door geeft dan pas gaat het contract in eerder niet.
dus dacht mijn vrouw laten we dit eens bekijken.
ik had de mail gekregen en nooit mijn metestanden ingevuld maar ja we waren het bokje.
verder de brief is er nooit geweest.
nu ben ik gaan verhuizen naar een andere woonplaats biddinghuizen ik alles geregeld via de sit van hun en op 4 oktober de levering daar zou krijgen.

toen begon de ellende dubbele rekeningen voor het oude adres en het nieuwe waar ik nog niet woonde moest nog tekenen vor de sleutels.
maar wel ff betalen binnen een paar dagen na volgens hun div emails met de druk om te betalen in een keer intrum justitia brief op de stoep.
ik gebeld aar dit voor was u betaald niet werd er gezegt.
we hebben betaald aan hun in een maand ruim 400 euro zo uit mijn hooft gerekend.
ik ga nu op zeggen het is een zooitje alles werkt langs mekaar en mocht u een paar dagen te laat zijn met betalen van de rekening omdat u saldo niet voldoende is heb je zo de brieven van een incasso beuaro op de stoep liggen.
dus goedkoper ben je nooit uit bij dit zooitje.
groet leo

Energie Direct

hoi allemaal

ik heb helaas ook deze maatschappij terwijl in nog bij eneco sta nu probeer ik van alles om de energie direcht te mailen dat ik dus helemaal niet mag over stapen om dat ik onder bewind sta echter geen gehoor hoe zit dit bij jullie echt ik weet het niet meer help me

Energie Direct

Ik ben ook ingegaan op het telefoontje van energie direct. nu heb ik dezelfde avond hun aanmeldings E-mail beantwoord met uw opzeggingsbrief,
ik hoop dat ik hier snel antwoord op krijg, anders gaat er nog een aangetekende brief achter aan.
ook ben ik van plan mijn banknummer te blokkren voordat ze iets afschrijven.
kan iemand mij hun banknummer doorgeven?
alvast bedankt
ik zal laten weten hoe het verder verloopt.

Energie Direct

doe deze opzegging op de zelfde avond als de aanmelding vrijdag 20 november, dus binnen 7 dagen.
dit naar aanleiding van de vele negatieve reacties.

Energie Direct

Uw e-mail betreffende een contractbevestiging gaat voor mij alle grenzen te boven.
Ik heb geen overeenkomst gesloten.
Ik heb U dat per schrijven d.d. 6 november 2009 laten weten.
Hiervan een bevestiging gehad per e-mail op 7 november 2009 ,met de mededeling dat ik als klant verwijderd ben uit het systeem van energie;direct.

Is dit nu genoeg om van al dat gedoe af te zijn?
Anders moet ik andere wegen zoeken om daarin bijstgand te krijgen.

Groeten,
C.H.Tichelaar.

Energie Direct

ik heb geen contract schriftelijk ontvangen, nu heeft u mij onterecht afgemeld bij rwe,ik ga met deze handelswijze niet mee accoord

Energie Direct

Ik zou een brief thuis krijgen met de voorwaarde zo dat ik die door kon nemen en dan had ik 10 dagen bedenk tijd.Ik heb geen brief ontvangen en kreeg per email dat ik klant ben.Bellen kosten 35€ mailen maar geen reactie ,alleen een onvriendelijke meneer aan de telefoon die mij zij dat ik gewoon aan het liegen was.ED gaat pas leveren juli 2010.Dit bedrijf moet nog gaan leveren.Ik wilvan dit contact af,ik voel mij behoorlijk bedonderd door dit heel klant onvriendelijk bedrijf en dan heb ik mij zacht uit gedrukt.

Energie Direct

Ik zou een brief thuis krijgen met de voorwaarde zo dat ik die door kon nemen en dan had ik 10 dagen bedenk tijd.ik heb geen brief ontvangen en kreeg ik per email dat ik klant ben.Bellen kosten mij 35€ mailen maar geen reactie alleen een heel onvriendelijke meneer aan de telefoon die mij zij dat ik gewoon aan het liegen was.ED gaat pas leveren juli 2010.Dit bedrijf moet nog gaan leveren ik wil van dit contract af ik voel mij behoorlijk bedonderd door dit heel klant onvriendelijk bedrijf en dan heb ik mij zacht uit gedrukt

Energie Direct

wens geen gebruik te maken van de aanbieding van energie direct.
Deze anulering doe ik binnen 7 dagen.

Voor Energie Direct zijn in totaal 80 reviews geschreven. Voor de hele categorie Energie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Energie Direct opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Energie Direct
Meer Energie Direct statistieken

Energie Direct opzeggen

Binnen 2 minuten Energie Direct opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord