ELF voetbal reviews

  • Totaal aantal reviews van ELF voetbal: 297 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ELF voetbal:
    9.4

Deel jouw ELF voetbal review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ELF voetbal abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ELF voetbal

Ik wil opzeggen. Heb geen zin meer in ELF.
Maar ik hoef geen account op James4You. Flauwekul allemaal.
Nog meer Spam in je inbox.
Gewoon een brief schrijven om af te zeggen.

ELF voetbal

Ik ben er achtergekomen dat zonder dat ik ooit een abbonement ben aangegaan of het recht van een automatische incasso heb gegeven er al jaren geld van mijn rekening wordt gehaald. Ik heb dus ook nog nooit een tijdschrift van deze ...... ontvangen!!!! Dus ik moet nu iets gaan opzeggen wat ik nooit ben aangegaan???!!!

ELF voetbal

het is mij te duur en staat niks bijzonders in

voetbal magazine

mijnheer ik wil nu meteen het abonenmentvoetbal magazine opzeggen omdat ik geen interesse meer heb in uw blad.

ELF voetbal

Dit ELF abonnement heb ik niet aangevraagd en is op een of andere sneeky manier actief geworden; heb inmiddels zonder dat ik er erg in had voor de 3e maal een automatische incasso gehad (nooit toestemming voor gegeven)en heb deze laatste incasso laten terug storten; het stiekeme zit erin dat zodra je incasso geind is je automatisch weer voor een jaar vastligt echter ook bij ELF moeten ze weten dat stilzwijgende verlenging enkel mag als de voorwaarden niet gewijzigd worden en een prijsstijging van €39.75 naar €45 is maar liefst ca12%; dus weiger verder te betalen, heb immers ook geen rechtmatig abonnement.

ELF voetbal

Ik heb nooit een abonnement aangevraagd op ELF Voetbal, maar krijg wel aanmaningen om te betalen!!
Wat is dit voor club?
Ik hoop dat Tros Radar hier achteraan gaat!
Wat een oplichters!

ELF voetbal

Geen interesse

ELF voetbal

geen interesse meer in dit blad

ELF voetbal

Gaat ongelezen bij het oud papier en ben er toen indertijd ook in gestonken. De ballenactie. Heb het blad al eerder opgebeld en opgezegd. Toen werd mij verteld dat ik het blad nog zou ontvangen voor zolang als ik er voor betaald had. Dat is nu al ruim 2,5 jaar geleden.

ELF voetbal

Het blad gaat ongelezen bij het oud papier.

Voor ELF voetbal zijn in totaal 297 reviews geschreven. Voor de hele categorie Tijdschriften zijn de afgelopen 30 dagen 120 reviews geschreven.ELF voetbal opzeggen

Binnen 2 minuten ELF voetbal opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord