ELF voetbal reviews

  • Totaal aantal reviews van ELF voetbal: 328 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ELF voetbal:
    9.5

Deel jouw ELF voetbal review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ELF voetbal abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

voetbal magazine

Geen tijd meer om te lezen

ELF voetbal

Ik heb ook last van de zgn ballenactie waarbij ik een eenmalige machtiging gaf om te doneren.
Uiteraard via telefoon gegaan allemaal en geen woord abonnement gehoord of gebruikt.
Inmiddels hebben ze (VI) voor de tweede keer geincasseerd voor het "abonnement" wat mij onbekend is. Kwam hier dan enekel maanden later achter. Netjes gemaild dat ze met oplichting bezig waren.. konden ze dan per direct het abonnement stoppen en het geld van de resterende de nog te onvangen bladen terugstorten.
Niet mee eens he, al het geld terug vroeg ik dan.
Heb geen abonnement,geen contract met handtekening ofzo.
Oplichting dus. Hoe kan ik stappen ondernemen en waar kan ik aankloppen ??

ELF voetbal

16 november een brief gestuurd om ELF op te zeggen, een week later is het abonnementsgeld voor de nieuwe periode afgeschreven. Vandaag 30 november ontving ik een brief met daarin de bevestiging dat mijn abonnement per periode 01/2012 afloopt!! 2012?!?!
VI ook opgezegd per schrijven op 16-11, binnen een week bericht dat opzegging is ontvangen en dat abonnement stopt per wk51/2010...ZO KAN HET DUS OOK!! ELF NEEM DAARIN EEN VOORBEELD AAN VI!!

ELF voetbal

Ik ben dus niet de enige met dit probleem. Ik heb telefonisch ingestemd met een tijdelijk(!) abonnement om mijn amateurvereniging financieel te steunen. Nou tijdelijk was het dus niet, ze hebben het achter mijn rug om verlengd. Half jaar geleden heb ik een email gestuurd om het op te zeggen, nooit antwoord gekregen dus ik heb ze opgebeld om het af te zeggen. Het was allemaal geregeld werd mij verteld, krijg ik 2 weken terug opeens weer een rekening ( ik ben verhuisd dus wist niet dat ik het blad nog kreeg), ik heb het bedrag teruggevorderd ze krijgen geen cent meer van me. Verder vind ik het ook een vlutblad.
Nooit aan beginnen!

voetbal magazine

Mijn zoon leest het magazine niet meer.

ELF voetbal

Positief door een reaktie dat je telefonisch op kan zeggen vanmorgen het nummer gebeld. Helaas, over de telefoon kan dus echt niet meer.
Ben benieuwd......

ELF voetbal

2 jaar lid geweest. Onlangs telefonisch opgezegd en binnen een week keurig een brief dat het geregeld was. Ik snap niet waar al die mensen zich druk over maken. Ik werd prima geholpen.

voetbal magazine

wordt altijd op zij gelegd en wordt bijgevolg niet meer gelezen

ELF voetbal

Heb zojuist mijn abonnement telefonisch opgezegt.
Het ging heel simpel, snap niet waar andere mensen het vandaan halen dat het zo moeilijk is.
Gewoon bellen, netjes blijven en ik ontvang hem nog tot maart 2011 omdat ik voor die termijn betaald had.
Prima geregeld dus!
Nummer: 070-4453811

ELF voetbal

Woest ben ik!! In december 2009 een brief geschreven dat ik het abonnement op wilde zeggen. Na wederom een acceptgiro en betalingsherinnering te hebben gekregen, een brief geschreven met het bewijs van de in december 2009 verstuurde brief erbij. Kreeg ik een brief terug dat het abonnement nog een jaar doorloopt omdat ik niet binnen de gestelde termijn van 2 maanden voor afloop van het abbonnement had opgezegd. Huhh? Gebeld en daar werd me doodleuk meegedeeld dat zij deze brief nooit hadden ontvangen. Ze maken mij voor leugenaar uit terwijl zij de fout hebben gemaakt en oplossen ho maar. Ik heb gezegd dat ik niet ga betalen voor iets dat ik al lang heb opgezegt en het antwoord was dat ik dan de deurwaarder op de stoep zou krijgen. Nou laat maar komen!! De heer Hans Dreve schrijft het allemaal heel leuk maar heeft zijn zaakjes zo te zien nog hélémaal niet op de rit!!!

Voor ELF voetbal zijn in totaal 328 reviews geschreven. Voor de hele categorie Tijdschriften zijn de afgelopen 30 dagen 30 reviews geschreven.ELF voetbal opzeggen

Binnen 2 minuten ELF voetbal opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord