ELF voetbal reviews

  • Totaal aantal reviews van ELF voetbal: 328 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ELF voetbal:
    9.5

Deel jouw ELF voetbal review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ELF voetbal abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ELF voetbal

ELF heeft al jaren dezelfde methode van werving met mooie beloftes dat het maar voor 1 jaar is en vervolgens kom je er niet vanaf. Dat hier niets aan gedaan wordt snap ik echt niet.
Ze mogen de klanten schijnbaar gewoon financieel uitkleden. Ik hoop dat het met deze download brief nu wel lukt om er van af te komen.

ELF voetbal

Wordt al heellang bijna niet meer gelezen. dus zonde van het geld.

ELF voetbal

Ik vind het blad ELF gruwelijk saai

ELF voetbal

Ik ben ooit eens lid geworden omdat de lokale voetbal vereniging dan een X-aantal nieuwe voetballen zouden krijgen.............niet dus!!!
Verder vindt ik het geen blad wat ik graag lees.

ELF voetbal

Ik heb mijn belangstelling verloren voor dit blad.

voetbal magazine

daar mijn zoon nooit in dit boekje leest vind ik het zonde om geld te verspillen

ELF voetbal

Ik snap niet dat oplichters zolang actief kunnen blijven. Ik ontvang opeens facturen en aanmaningen voor een ballenactie, geen id waar ze dit vandaan halen. Als je ze belt op 070-4453811 nemen ze eerst wel op, wordt je vervolgens 3x doorverbonden en daarna hebben ze opeens een soring aan hun electriciteitskabels, laat me niet lachen. Een woord: Oplichters!

gr. Matthijs

ELF voetbal

Twee jaar geleden heb ik mijn abbonement opgezegd.
Vorig jaar werd al een keertje afgeschreven. Dit merkte ik te laat en kon het niet terugdraaien. Dit jaar weer.Ik heb het bij de bank teruglaten zetten.evergeefs probeer ik al de hele dag te bellen. Morgen maar weer een keertje.

ELF voetbal

mijn zoon leest het blad niet meer daarom wil ik het abonnement opzeggen

ELF voetbal

Ik heb drie weken geleden telefonisch contact gehad met elf, werd benaderd of ik zin had in een proefnummer, en omdat ik een fankaart van Top Oss had kreeg ik er een Officieel shirt bij of een wedstrijdbal. Vond t vrij ongeloofwaardig maar was 2,49 geloof ik dus ik ging akkoord. Wedstrijdshirt netjes na een week thuis. Bleek t om een voetbalshirtje van elf zelf te gaan. Blad de volgende dag ontvangen en teven een jaarabbonement van mijn rekening geschreven. Gebeld naar elf, werd uit t systeem gehaald en heb het bedrag zelf gestorneerd. Vandaag wordt ik gebeld dat ik t shirt en t blad terug moet sturen. De verzendkosten moet ik zelf even betalen. Heb gezegd dat ze t mag komen halen omdat ik niet van plan ben er nog voor te gaan betalen ook. Daarop werd meteen gedreigd met de deurwaarder voor een shirt en een boekje. Dus heb verteld dat t oplichters zijn en wacht de brieven af.

Voor ELF voetbal zijn in totaal 328 reviews geschreven. Voor de hele categorie Tijdschriften zijn de afgelopen 30 dagen 30 reviews geschreven.ELF voetbal opzeggen

Binnen 2 minuten ELF voetbal opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord