ELF voetbal reviews

  • Totaal aantal reviews van ELF voetbal: 291 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ELF voetbal:
    9.4

Deel jouw ELF voetbal review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ELF voetbal abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

voetbal magazine

wordt altijd op zij gelegd en wordt bijgevolg niet meer gelezen

ELF voetbal

Heb zojuist mijn abonnement telefonisch opgezegt.
Het ging heel simpel, snap niet waar andere mensen het vandaan halen dat het zo moeilijk is.
Gewoon bellen, netjes blijven en ik ontvang hem nog tot maart 2011 omdat ik voor die termijn betaald had.
Prima geregeld dus!
Nummer: 070-4453811

ELF voetbal

Woest ben ik!! In december 2009 een brief geschreven dat ik het abonnement op wilde zeggen. Na wederom een acceptgiro en betalingsherinnering te hebben gekregen, een brief geschreven met het bewijs van de in december 2009 verstuurde brief erbij. Kreeg ik een brief terug dat het abonnement nog een jaar doorloopt omdat ik niet binnen de gestelde termijn van 2 maanden voor afloop van het abbonnement had opgezegd. Huhh? Gebeld en daar werd me doodleuk meegedeeld dat zij deze brief nooit hadden ontvangen. Ze maken mij voor leugenaar uit terwijl zij de fout hebben gemaakt en oplossen ho maar. Ik heb gezegd dat ik niet ga betalen voor iets dat ik al lang heb opgezegt en het antwoord was dat ik dan de deurwaarder op de stoep zou krijgen. Nou laat maar komen!! De heer Hans Dreve schrijft het allemaal heel leuk maar heeft zijn zaakjes zo te zien nog hélémaal niet op de rit!!!

ELF voetbal

Al het bovenstaande kan ik beamen, we hebben opgezegd, maar weer is het lidmaatschap verlengd.
We betalen dus NIET! We hadden een abonnement voor een jaar, si stilzwijgend dus verlengd, zonder dat wij in kennis zijn gesteld. Dit is volgens mij, bij wet verboden nu!!!! Erg jammer, maar weer een ervaring erbij!

voetbal magazine

geen belangstelling meer. Blad wordt niet meer gelezen, dan is het zonde van het geld.

ELF voetbal

Abonnement beëindigd omdat zoon lief ze toch niet leest, en daardoor weggegooid geld wat mij betreft.

voetbal magazine

Omdat het niet meer gelezen wordt

ELF voetbal

Heb een jaar....(ruim) geleden de Elf opgezegd....nu maart 2010 en ik ontvang het blad nog steeds...... het erge is dat je kan bellen van 9.00 uur tot 12.30 uur, maar helaas pindakaas dan zit ik op mijn werk..... Belachelijk hoe het voetbalblad Elf met de klanten omgaat.... Ik ga nu kijke of het weer voor een jaar geld is afgehaald en zal het op mijn eigen rekening terug storten. Heb hier geen goed woord voor over !

ELF voetbal

wordt nooit door mijn kids gelezen, en we zijn al 4 jaar lid, dus hardstikke zonde.

ELF voetbal

Heb in November een brief gestuurd dat ik wilde opzeggen....niks terug gehoord dus ik in december weer bellen! Sorry mevrouw maar ons computersysteem ligt eruit dus we kunnen nu niet controleren of we de opzegging hebben ontvangen! Maar ze zouden aantekeningen maken en dan zodra de computers het weer deden alsnog controleren en desnoods de opzegging alsnog geldig maken! Prima....dus ik weet niet beter of ik ben er dan toch eindelijk van af! Niks is minder waar...kreeg vandaag mijn bankafschrift en wat denk je...weer voor een jaar abonnementsgeld afgeschreven! Ik op hoge poten de telefoon gepakt maar ze konden de opzegging niet vinden dus zit er weer voor een jaar aan vast! Dacht het toch niet....geld terug laten halen via de bank en de consumentenbond ingeschakeld....Zullen we is zien of ik er nog een jaar aan vast zit!!

Voor ELF voetbal zijn in totaal 291 reviews geschreven. Voor de hele categorie Tijdschriften zijn de afgelopen 30 dagen 118 reviews geschreven.ELF voetbal opzeggen

Binnen 2 minuten ELF voetbal opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord