Ziggo televisie reviews

  • Totaal aantal reviews van Ziggo televisie: 46 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Ziggo televisie:
    8.9

Deel jouw Ziggo televisie review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Ziggo televisie abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

UPC Digitale TV

Na lang wikken en wegen en alle ellende die ik heb gehad met upc heb ik alles opgezegd en ben ik overgestapt naar ONLINE ten 1e: stukken voordeliger! ten 2e: veel meer service en ten 3e: waar voor je geld! heb het nu sedert een jaar en heb in dat hele jaar niet 1x problemen gehad terwijl ik toch de gehele dag gebruik van internet i.v.m thuis werken. upc dacht mij afkoop kosten in rekening te brengen terwijl ik netjes aan het eind van mijn termijn opgezegd heb en daar schriftelijk bevestiging van heb gehad. brief na brief van incasso bureaus en deurwaarders gehad en uiteindelijk naar tros radar geschreven en alle pappieren bijgevoegd enkele weken later brief van upc dat ze alles crediteren hahahahaha wie de langste adem heeft he? dus mensen trap die hele rancuneuze zooi de deur uit en stap over!!!

UPC Digitale TV

Om een lang verhaal kort te houden, UPC is een waardeloos bedrijf

UPC Digitale TV

Na 13 jaar UPC stap ik nu over op een all in one pakket (TV,Telefoon,internet)van Solcon met behulp van glasvezel; destijds in 2009 aangelegd door de firma Glashart in Dronten. Dit is voor mij toch voordeliger.

UPC Digitale TV

Ik zeg mijn termijn op omdat ik geen werk meer heb.En heb alleen nog maar een kleine uitkering het is niet meer te betalen meschien komen er ooit wel weer betere voor mijn.

UPC Digitale TV

ik ben naar tntpostbank gegaan op 14-05-10 ze hebben een pakket gegeven maar een ander adres gestuurd naar 3600va maarssen antwoordnummer 6000 nederland de pakketnummer:3spe7853598 aan:3600 va 6000 ik krijg steeds maar incasso lavg

UPC Digitale TV

Decorder waarschijnlijk stuk.
Even beraden over eventueel nieuw contract.

UPC Digitale TV

Omdat mijn moeder naar een zorginstelling verhuist wil ik het abonnement per 31-08-2010 opzeggen.

UPC Digitale TV

storingen, +50 decoder updates per dag waardoor tv kijken onprettig word. Reparateurs die op andere tijdstippen langs komen dan afgesproken, wel de rekening moeten betalen ondanks zogenaamd gratis reparatie. Meer willen dan capaciteit aankan!!

UPC Digitale TV

het word mij veel te duur
dus ik zeg alles van upc op

UPC Digitale TV

Geachte Lezer,

Alweer neem ik contakt met u op.Zoals bij u bekent maak ik vanaf eind januari,2010 geen gebruik meer van uw diensten. Na een telfoongesprek enige weken geleden, heeft u mij toegezegt alles wat ik u heb opgestuurd hebt ontvangen ...de twee kastjes...plus een een brief van jullie dat jullie mijn opzegging hebben verwerkt twee opzeggingen nog wel 1 van mijn kant en 1 van kpn.Ik dacht zo dat dat voldoende zou zijn. Ook beste lezer werd mij telfoniche medegedeeld dat u interm justitia zal inlichten, en zij de rekeningen die mij tot nu toe worden gestuurt stop te zetten. Eerlijk waar ik word dol van jullie.Ook krijg ik van u nog post en een fac. met de mededeling dat u uw diensten stop zet...ha ha....die krijg niet van jullie moeilijk stop te zetten toch.....??Groeten mevr k.zomer prinsbernhardstraat 80 /1211GK Hilversum.

Ik hoop dat u mijn mail seriuus behandeld, zoniet zal genoodzaakt zijn, verdere stappen te ondernemen. ...u kunt mij tel. berijken 0649386835...

Voor Ziggo televisie zijn in totaal 46 reviews geschreven. Voor de hele categorie Digitale televisie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Ziggo televisie opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Ziggo televisie
Meer Ziggo televisie statistieken

Ziggo televisie opzeggen

Binnen 2 minuten Ziggo televisie opzeggen


Ziggo stopt privacyschending digitale TV na onderzoek CBP

09-06-2015

Ziggo heeft de privacy van tv-kijkers geschonden door gegevens over hen te verzamelen zonder dat zij dat wisten. Inmiddels heeft de kabelaar zijn beleid aangepast. Dat meldt het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) vandaag na een onderzoek.

Lees verder


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord