Vodafone mobiel reviews

  • Totaal aantal reviews van Vodafone mobiel: 228 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Vodafone mobiel:
    8.9

Deel jouw Vodafone mobiel review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Vodafone mobiel abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Vodafone 400

ik vind het bijzonder klantonvriendelijk dat jullie drie maanden opzegtermijn hebben. Je moet uitgana van de kracht van je bedrijf en wat je de klant te bieden hebt, ipv hem te verplichten drie maanden vantevoren op te zeggen. Hij zou moeten blijven omdat jullie diensten goed zijn, en niet alleenomdat het drie maanden duurt om van jullie af te komen. Dit laat een negatief gevoel achter.

Debitel Vodafone 150

Ik wil dit abbonement opzeggen, omdat als ik er nog een jaar mee door ga, het dan veels te duur wordt. Ik heb nu namenlijk veel geld terug gekregen.
Verder was de service prima.

Groeten

Vodafone UMTS

Door een carriere verandering heb ik de service al een gelange tijd niet meer gebruikt en zou deze graag daarom zo snel mogelijk willen opzeggen. Indien mogelijk zou ik het abonnement willen afkopen inplaats van wachten op de verval datum indien dit mogelijk is.

Vodafone 200

Ik moet tot mijn grote spijt deze abbonement opzeggen bij vodafone omdat mijn lieftallige zoon een nieuw abbonement heeft afgesloten bij een andere provider. Ben altijd erg te vrede geweest met vodafone maar twee abbonementen vind ik een beetje te veel van het goede.

Debitel Vodafone 22,50

Graag opzeggen per 20-02-2007
Wilt U mij hiervan een bevestiging sturen

Met vr groet T.Hendrikse de Vries

Vodafone 180

Ik wil graag opzeggen omdat bij t-mobile een aanbieding is voor 20 euro per maand plus voor 450 euro kopen bij media markt. gezien de geringe belkosten die ik maak is dat een stuk voordeliger.

Vodafone 27,50

Geachte heer, mevrouw,

Het gsm-nr. 0624905641 dient te worden beindigd met in acht neming van de opzegtermijn van 3 maanden. Aansluitdatum betrof 30/01/2006 j.l.
en was een Bel&SMS tegoed SO 1j euro 27,50

Het andere nr 0655710688 blijft gehandhaafd en wordt t.z.t door mij naar een ander abonnement overgezet.

Met vriendelijke groet,

M. Schoemaker-Brugman
Brugman Intermediairs
0657710688

Vodafone 300

bij deze zeg ik mijn abonnement van mijn pakket met het nr 06-11277840 op en tevens ook de daaraan verbonden familie kaart met het nr 0652676833 mijn abonnement loopt af op mei 2008 met vriendelijke groet P Berkenkamp e/v kruyt

Vodafone 400

I.v.m. Nieuw vodafone sim-only abonnement.

Vodafone 35,00

aan gezien dat er umts op mijn mobiele telefoon zit kan ik in mijn woon plaats niet gebruiken.Ik vind het heel jammer dat je niet van deze umts gebruik kan maken,daarom wil ik van deze dure abonnement op zeggen.

Voor Vodafone mobiel zijn in totaal 228 reviews geschreven. Voor de hele categorie Telefonie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Vodafone mobiel opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Vodafone mobiel
Meer Vodafone mobiel statistieken

Vodafone mobiel opzeggen

Binnen 2 minuten Vodafone mobiel opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord