Vodafone mobiel reviews

  • Totaal aantal reviews van Vodafone mobiel: 228 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Vodafone mobiel:
    8.9

Deel jouw Vodafone mobiel review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Vodafone mobiel abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Vodafone 17,50

Hierbij zeg ik mijn abonnement van vodafone op, wanneer mijn contract is afgelopen. Volgens mijn gegevens is dit per 1-09-2007

Debitel Vodafone 17,50

Wil weer gratis een nieuw toestel bij een abonnement.

Debitel Vodafone 27,50

Op 5 maart jl heb ik u een brief gestuurd dat ik per die datum mijn abbonement met het nummer 0615005151
opzeg.
Nu krijg ik toch steeds nog rekeningewn van u met - bedragen.Hoe zit dit, is mijn abbonement opgezegd en krijg ik die bedragen terug ofzo?? Graag hoor ik iets van u.

Vodafone 120

Ik heb geen bereik in Nijkerkerveen. Er werd mij verteld dat eind 2005 het bereik beter zou worden in Nijkerkerveen. Dit is tot op heden nog steeds niet gedaan. Vodafone heeft een test gedaan en daar kwam uit dat het bereik niet slecht is maar daar schiet ik niets mee op. Tevens heb een SMS voorraad van 50 dat ook opgezegd moet worden.

Vodafone 120

Ik heb geen bereik in Nijkerkerveen. Er werd mij verteld dat eind 2005 het bereik beter zou worden in Nijkerkerveen verbeterd zou worden. Dit is tot op heden nog steeds niet gedaan. Vodafone heeft een test gedaan en daar kwam uit dat het bereik niet slecht is maar daar schiet ik niets mee op. Tevens heb een SMS voorraad van 50 dat ook opgezegd moet worden.

Vodafone 750

Ik heb geen bereik in Nijkerkerveen. Er werd mij verteld dat eind 2005 het bereik in Nijkerkerveen verbeterd zou worden. Dit is tot op heden nog steeds niet gedaan. Vodafone heeft een test gedaan en daar kwam uit dat het bereik niet slecht was. Hiermee is het afgedaan.

Vodafone 27,50

In verband met het krijgen van een telefoon van de zaak is mijn eigen telefoon bij vodafone overbodig geworden.

Vodafone 22,50

wederom een vodafone abonnement afgesloten, dit eerder moeten doen dan dan mijn oude abonnement afloopt omdat mijn telefoon onder een bus terecht is gekomen!!!

Vodafone 500

i.v.m. in gebruik nemen abbonnement via werk

Vodafone 200

Lees uw rapportage betreft telefoon kwestie.

Voor Vodafone mobiel zijn in totaal 228 reviews geschreven. Voor de hele categorie Telefonie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Vodafone mobiel opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Vodafone mobiel
Meer Vodafone mobiel statistieken

Vodafone mobiel opzeggen

Binnen 2 minuten Vodafone mobiel opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord