Viva reviews

  • Totaal aantal reviews van Viva: 74 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Viva:
    8.7

Deel jouw Viva review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Viva abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Viva Espana

Kan ik via deze site mijn abo opzeggen? Hoe hebben jullie dit gedaan?

Viva Espana

Ik heb met ingang van mei mijn abonnement opgezegd, groot was dus mijn verbazing dat er een bedrag van N.B. € 39,95 van mijn rekening was afgeschreven. Nog los van het feit dat het tijdschrift inderdaad niets meer voorstelt, barst van de fouten en veel te laat wordt bezorgd, wordt er dus lukraak geld van je rekening afgeschreven. In 2008 was de prijs € 14,95, in 2009 blijkt zowel in februari als in september een bedrag te zijn afgeschreven van resp. € 19,95 en € 23,75, en nu dus, weer een half jaar later € 39,95! Op mails werd niet gereageerd. Dit lijkt me toch pure diefstal.

Viva Espana

Het gaat meer over borrels en openingen aan de Costa del Sol dan echt spaanse teksten en informatie.

Viva Espana

Vind het een WAARDELOOS blad, veel te veel reclame, alleen maar je moet echt zoeken naar de artikelen en opzeggen gaat erg moeizaam.

Viva Espana

Sinds de bladen Viva Espana en Temperament samen zijn gegaan, veel minder info over geheel Spanje en veel te veel reclame. Ook de bezorging loopt niet, als ik het blad per post krijg, zijn de agenda/uit-tips al bijna verlopen. Ik hoop op deze manier wél dat het lukt om mijn abonnement op te zeggen want zelfs dat loopt niet soepel! Erg jammer, want voor het samengaan van de bladen, heb ik er van genoten en vond ik het een goed tijdschrift!

Viva Baby

Beste mensen,
Bij deze deel ik u mede dat ik mijn abonnement op Viva Mama wil opzeggen. Mijn kinderen zijn inmiddels wat groter en ik voel me niet meer behoren tot de doelgroep. Kunt u mij een bevestiging sturen van mijn opzegging?

Vr groet
Susan Wessels boer
Vleutenseweg 235
3532HD utrecht
030-2961737

Viva Espana

Ben van mening, net als veel andere lezers, dat er veel te veel reclame in staat en te weinig Spaanse teksten. Blad is dus sterk achteruit gegaan. Snel weer naar een andere uitgever dan maar! Misschien heroverweeg ik dan weer een abonnement.

Viva Espana

helaas, ik vind het geen leuk tijdschrift meer. Heel veel reclame en ik lees geen bijzonderheden meer over het land.
Jammer, het tijdschrift voor de samenwerking vond ik beter.

Viva Espana

Ik heb sinds een jaar een abonnement op Viva Espana en ik had meer Spaanse teksten verwacht om zodoende de Spaanse taal te onderhouden/te verbeteren. Het tijdschrift bevat teveel reclame en Spaanse teksten zijn zeldzaam.
Sorry.

Viva Baby

heb al geruime tijd viva baby en de jongste is nu 2 dus heb ik eigenlijk alle onderwerpen wel zien langskomen. Nu hoef ik niets meer over borstvoeding e.d. te lezen, daarnaast krijg ik van mijn zus vaak viva mama en j/m dus heb ik nog genoeg ander leesvoer voor en over kinderen.
mvg s. zwaagstra

Voor Viva zijn in totaal 74 reviews geschreven. Voor de hele categorie Tijdschriften zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Viva opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Viva
Meer Viva statistieken

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord