Viva reviews

  • Totaal aantal reviews van Viva: 77 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Viva:
    8.7

Deel jouw Viva review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Viva abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Viva Espana

Zojuist heb ik rekeningnummer 244822263 (waarheen het abonnementsgeld wordt overgeboekt) laten blokkeren: kostte me 1 telefoontje naar mijn bank (ING). Ik zal wel in de gaten moeten houden of ze niet van een ander rekeningnummer gaan afschrijven. Als dat zo is kan ik het laten storneren en moet ik de ING op de hoogte stellen en ondernemen zij actie. Verder wordt mij nog een rode intrekkingskaart voor de incasso toegezonden door de ING, die ik naar Viva España moet opsturen.

Viva Espana

Jaren had ik een abonnement, sinds het van uitgever veranderd is gaat het ongelezen de oud-papierbak in. Opzeggen per mail lukt niet. Het blad staat vol met reclame en is idd ineens 2x zo duur geworden (zonder aankondiging). De eis dat je aangetekend moet afzeggen is absurd. Hoe ik er vanaf moet komen is me onduidelijk, gezien de reacties hier!

Viva Espana

Ik ben het eens met het meeste wat al is vermeld hier. Een meer dan verdubbeling van de kosten en een blad vol met reclame! En dan dat: ingebrekestelling!! Jammer.

Viva Espana

Sionds het blad maandelijks komt vinden wij het niet meer interessant.

Viva Espana

Ik heb sinds mei 2009 een abonnement op Viva España. Het mei- en juninummer was nog redelijk dik met een rechte rug, maar vanaf juli 2009 is het een dun nietszeggend tijdschriftje geworden met veel reklame en een nietje in het midden.
Bovendien zijn ze niet in staat om het te adresseren aan Españoles Taalreizen. Er staat altijd: Espaoles Taalreizen! Het is ook vreemd dat ze zo moeilijk benaderbaar zijn per email of gewoon per telefoon. En welk abonnement moet je vandaag de dag nog AANGETEKEND OPZEGGEN?
Kijk voor goede service eens op www.espanoles.nl

Viva Espana

omschrijving: Viva Espana. 2 weken geleden ontving ik dan eindelijk eens jullie blad Viva Espana van de maand april. Tot mijn grote schrik zit er een aanmaning bij van wel € 99,95! Leg mij eerst maar eens uit hoe jullie aan dat fictieve bedrag komen en over welk tijdsbestek van het blad gaat het.
Volgens jullie is er een toestemming tot automatische incasso betreffende mijn lidmaatschap. Bij deze trek ik die onmiddelijk in.
En tevens zeg ik mijn lidmaadschap op wat betreft het blad Viva Espana.
Gaarne wil ik nu zo spoedig antwoord hebben. mijn mail was op 30 mei verstuurd en ik heb nog niets vernomen.

Viva Espana

ook ik had een abonnement kreeg meer niet dan wel het blad buren hadden het blad moestuin ook daar vandaan
Vroeger kwam het uit dordrecht toen alblasserdam ben het iedere maand gaan halen maar had wel betaald ging prima maar is sinds mei verhuisd naar barendrecht weet niet waar had wel een telf nummer gebeld zou terug gebeld worden niets meer gehoord nummer kwijt het komt niet door viva espana maar door public force die regeld verzenden en abonnement is een hopeloos bedrijf en geeft de bezorger de schuld

Viva Espana

In juni 2009 heb ik Viva Espana opgezegd, daarna heb ik niet 1 blad meer ontvangen.
In januari schrijven ze ineens weer abonnementsgeld van rekening af. Dat heb ik gelijk terug laten boeken en nogmaals een bericht gestuurd dat ik in juni 2009 al had opgezegd en nogmaals die brief meegestuurd.
Vandaag 15 mei krijg plotseling weer een Viva Espana in de bus met een brief daar bij met in grote letters IN GEBREKE STELLING, dat ik nu toch echt betalen moet anders moet kosten extra betalen.
Dit heb weer terug gestuurd met nu voor 3e keer de opzegbrief van juni 2009 erbij.
Wat een verschrikkelijk bedrijf, ik heb er spijt van dat ik ooit een abonnement heb genomen.

Viva Espana

Ik lees van vele dat ze kritiek hebben op deze blad. Ook ik sluit hierbij aan want ik kreeg vandaag de blad binnen maar we leven in de maand mei en ik krijg de blad van april, zucht. Ze worden wel trager en niks helpt want ook ik heb vaak 0900 nr gedraait ( 80 ct pm )wordt niet opgenomen en op mails reageren ze niet. Wat ik wel zeer grof vond is dat ik bij die blad dik gedrukt sta dat ik INGEBREKESTELLING was. Natuurlijk heb ik mij boekhouding erbij gehaald en zag dat ik voor een jaar 23,75 (30-11-2009) hebt betaald en nu zeggen ze dat ik ineens even met 39,95 op tafel moet komen, dacht het niet want de jaar is niet voorbij. Ook ik had meer verwacht en beter service van hun. Misschien een tip om met ze alle dit te melden bij Radar tv en dat met harde feiten op de I wordt gezet en samen staan wij met ze alle sterk. Van dat geld mag je wel kwaliteit verwachten en geen reclame tijdschrift. Oja.., ik ga dit bedrag niet betalen!

Viva Espana

heb het blad in januari j.l. per aangetekend schrijven opgezegd, maar ze blijven het sturen en nu dus opletten dat niet weer geld wordt afgeschreven van mijn rekening zoals dat al eerder is gedaan. Heb het door de bank laten terugboeken. Het blad is absoluut waardeloos en lijkt niet meer op de vroegere Viva Espana.

Voor Viva zijn in totaal 77 reviews geschreven. Voor de hele categorie Tijdschriften zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Viva opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Viva
Meer Viva statistieken

Viva opzeggen

Binnen 2 minuten Viva opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord