Viva reviews

  • Totaal aantal reviews van Viva: 77 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Viva:
    8.7

Deel jouw Viva review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Viva abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Viva

Ik heb nu geen werk meer en moet leven van een uitkering dus bezuinigen.

Viva

bezuinigen

Viva Baby

Hierbij wil ik mijn abonnement op Viva Mama opzeggen. Nu mijn kinderen ouder zijn, behoor ik niet meer tot de doelgroep.
Kunt u mij een bevestiging van de opzegging toesturen?

Met vriendelijke groet,
Sandra Steur

Viva

heel leuk blad, dus ik geniet er nog even van.

Viva

ik heb een ipad abonnement, maar kan hem niet opzeggen, snap er niks van! en als ik naar de klantenservice bel kan ook niemand mij helpen, omdat ze alleen iets weten van de hardcopy versie.. Lekker dan zit je met dat abonnement opgescheept en de vraag is voor hoelang!

Viva Espana

uw adressen kloppen niet meer om viva espana op te zeggen,aub een nieuw adres

Viva Baby

Ik zeg met dit schrijven mijn abonnement op de Viva mama op.

Viva Espana

Ontving 23 oktober het septembernummer daarna niets meer ontvangen. Op 2 verschillende mail adressen gereageerd. Nooit iets gehoord.
Zeg abonnement nu op.

Viva Espana

Had schriftelijk opgezegd,kreeg geen blad meer ,dus dacht dat het in orde was.Dan komt er een nota van een incassoburo.Na veel heen en weer schrijven,bellen:Viva Espana heeft nooooit een opzegging ontvangen,of ik dus maar toch even wil betalen,anders worden de kosten nog veel hoger!Ik heb betaald en telefonisch opgezegd,dankzij een van voorgaande reageerders die zo vriendelijk was het nummer te vermelden,waarvoor mijn dank!Ik ben nog lid en heb betaald tot april 2011,maar ze wisten niet of er nog bladen uitkwamen!!!!Zo ja,zouden ze hem opsturen;zo nee:pech!Firma list en bedrog!

Viva

ik wil de viva opzeggen

Voor Viva zijn in totaal 77 reviews geschreven. Voor de hele categorie Tijdschriften zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Viva opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Viva
Meer Viva statistieken

Viva opzeggen

Binnen 2 minuten Viva opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord