Staatsloterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Staatsloterij: 937 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Staatsloterij:
    9.0

Deel jouw Staatsloterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Staatsloterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Staatsloterij

Ik ben van mening dat een prijs van miljoenen best verdeeld kan worden over meer deelnemers, zo blijft het voor iedereen aantrekkelijk om mee te doen. Verder heb ik geen commentaar over de staatsloterij. met vriendelijke groet.

Staatsloterij

per direct geen staatsloten meer afschrijven om de navolgende redenen ; het nummer kan worden beinvloed door u / de gelden uitgegeven aan feesten en tv programma,s ben ik niet van plan te betalen , laatstaan de salarissen van diversen tv persoonlijkheden / ook ben ik van mening dat de grote bedragen zoals 15 miljoen best verdeeld kunnen worden worden over 15 personen al zegt de staatsloterij van niet. tevens is de winkans minimaal/ ook op mijn mails krijg ik geen respons , maar daar zal een of andere hoge HEER die zijn salaris elke maand betaald krijgt wel iets over te zeggen hebben.

Staatsloterij

Ik ben niet gelukkig in het spel ik doe al 40jaar mee heb nog nooit wat leuks gewonnen

Dayzers

rekeningnr 2358828

Dayzers

Wat een geweldige site.
Hier zijn wij mooi mee geholpen.

Dayzers

erg handig deze site voor het opzeggen van abonnementen, je komt nog eens op ideeen

Staatsloterij

IK doe al zeker tientalen jaren mee met de staatsloterij automatisch afschrijven. IK heb niet hoget als twintig euro gewonne daarom haal ik nu een lot bij de sigaren winkel zonde van al die jaren dat ik mee heb gedaan een veel te kleine winkans

Staatsloterij

Ik vind het jammer om te stoppen maar helaas is het voor mij te duur geworden.

Staatsloterij

Bij deze wilde iku zo vriendelijk vinden als u mij geen loten meer zou sturen die van mijn rekening af gaan? en wes die ook niet meer te hebben .bij voorbaat hartelijk dank! R.H FLIEGEN.

Dayzers

Artikel 8 Intrekking of wijziging van de machtiging
8.1 Intrekking en / of wijziging van de machtiging – voor zover die wijziging andere financiële verplichtingen jegens de Nederlandse Staatsloterij ten gevolge heeft – is door de deelnemer mogelijk door een schriftelijke mededeling houdende intrekking of wijziging van de machtiging gericht aan de Afdeling Klantenservice van de Nederlandse Staatsloterij. Op de mededeling dient tevens de loterij, het rekeningnummer en, indien van toepassing, het creditcardnummer van de deelnemer te worden vermeld.
8.2 De intrekking of wijziging van de machtiging wordt binnen een periode van vier weken door de Nederlandse Staatsloterij verwerkt.
8.3 De Nederlandse Staatsloterij is gerechtigd de deelname te beëindigen indien gedurende vier achtereenvolgende trekkingen van de desbetreffende loterij, dan wel binnen een periode van één jaar voor vijf trekkingen van het desbetreffende loterij, geen (tijdige) betaling is ontvangen.

Voor Staatsloterij zijn in totaal 937 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Staatsloterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Staatsloterij
Meer Staatsloterij statistieken

Staatsloterij opzeggen

Binnen 2 minuten Staatsloterij opzeggen


Fusie Staatsloterij en De Lotto is rond

01-04-2016

De fusie tussen de Staatsloterij en De Lotto is rond. Gisterochtend zijn de handtekeningen gezet onder de overeenkomst waarin is besloten dat beide loterijen samen verder gaan.

 

Lees verder

Fusie Staatsloterij en De Lotto goedgekeurd


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord