Staatsloterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Staatsloterij: 937 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Staatsloterij:
    9.0

Deel jouw Staatsloterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Staatsloterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Staatsloterij

Heb abonnement opgezegd d.d.12 06 06.op 26.06.06 toch via mijn bank abonnementsgeld door U opgenomen.Vind dit onbehoorlijk.ondanks dat ik van U een bevestiging heb gekregen van de opzegging.

Staatsloterij

Via deze site een brief geprint om de loterij te stoppen, ivm overlijden van mijn moeder netjes opgestuurd met akte van overlijden erbij.
Ze hebben het gepresteerd om alsnog geld te incasseren. Ik vind het schoften

Dayzers

ik wil mijopgeven om mee te spelen maar krijg maar steeds geen toegang een half jaar geleden ben ik per telefoon benadert maar tot nu toe niets meer vernomen

Staatsloterij

Geachte L.S. Jaren en jaren speel ik elke maand met een automatisch lot mee. Maar tot mijn grote verbazing heb ik van de maand april en juni 2006 geen lot ontvangen is wel afgehouden!!!De eerste maal denk je dit kan laat maar, hoewel het wel geld kost... maar nu weer in de maand mei?? kunnen jullie voor mij nagaan hoe dit zit? en natuurlijk verwacht ik per omgaande een excuus met als nog een lot. Mw . De Langbroek, Ibislaan 25 1619 VP Andijk. Indien bovengenoemde vraag niet mogelijk is? speel ik (hoewel ik dit betreur, wil ook wel eens op vakantie) per direct niet meer mee.

Staatsloterij

er wordt over mij beslisten ik wil zelf weten wanneer ik meespeeler zijn deze maand 3 x 1350 af gehouden zonder mijn mede weten ik baal er van en ik speel al 50 jaar mee maar nooit een grote prijs gewonnenaf en toe eigen geld en al die feesten daar heb ik niets mee zodat ik er mee stop en hoop dat er in junie geen geld meer afgehouden wordt veel sucses met uw loterij mvr van genderen28 04 2006

Staatsloterij

19 maart 2006.

Aan:
Nederlandse Staatsloterij
Postbus 3330
5902 RH Venlo

Betreft: Intrekking incassomachtiging.

Uw beslissing om uw vaste klanten uit te sluiten van de trekking op 10 april a.s. ergert mij zodanig, dat ik hierbij de aan u verstrekte incassomachtiging voor het hierboven genoemde gironummer intrek.

Voortaan bepaal ik zelf of ik wel of niet deelneem aan de loterij.
A. Luiten.
I.p.v. te stoppen geen reactie ontvangen en april weer gewoon afgeschreven en staatslot gekregen. Byzonder ergerlijk.

Staatsloterij

Op eens, en zonder enig bericht, speel ik mee in een heel andere loterij dan ik dacht dat ik speelde. Als ik ergens een hekel aan heb is het wel dat anderen voor mij bepalen hoe ik mijn geld uitgeef. Ik zou dit jaar elke 10de van de maand spelen en niet in de extra loterij opeens op de 30ste april. Hoe durven ze. Voor mij reden genoeg om op te zeggen. Zouden er meer moeten doen.

Staatsloterij

heel veell jaren meegedaan, weinig prijs, neem nu voor dit geld een prachtig mobiel telefoontje (gratis) en 10,- abonnementskosten en ben ik altijd bereikbaar voor wie mij lief zijn.

Dayzers

je kan hem ook voor andere instanties gebruiken, zoals afzeggen van internet abonnement, wel handig zo

goed site man

Staatsloterij

deze mevrouw is inmiddels 80 jaar en zit het niet meer zo goed de gezondheid is zeer slecht

Voor Staatsloterij zijn in totaal 937 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Staatsloterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Staatsloterij
Meer Staatsloterij statistieken

Staatsloterij opzeggen

Binnen 2 minuten Staatsloterij opzeggen


Fusie Staatsloterij en De Lotto is rond

01-04-2016

De fusie tussen de Staatsloterij en De Lotto is rond. Gisterochtend zijn de handtekeningen gezet onder de overeenkomst waarin is besloten dat beide loterijen samen verder gaan.

 

Lees verder

Fusie Staatsloterij en De Lotto goedgekeurd


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord