Staatsloterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Staatsloterij: 937 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Staatsloterij:
    9.0

Deel jouw Staatsloterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Staatsloterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Dayzers

ik wil nu meteen opzeggen ik het geld wel anders voor gebruiken bij voorbaat dank

Staatsloterij

Doe al jaren mee met de staatsloterij. Nooit echt iets gewonnen. Vindt de prijzen ook veel te hoog. Een betere verdeling maakt meer mensen gelukkig. Met prijzen van maximaal 5 ton kun je nog jezelf blijven. Met 5 miljoen ruil je je vrienden in voor geldlopers.

Staatsloterij

Ik probeer het nog een keer .....
en dan stop ik er na 20 jaar automatisch spelen mee!

Dayzers

Super eindelijk de kans om dit abonnement op te zeggen. Helaas al jaren lid maar inderdaad nooit meer gewonnen dan af en toe 3,50. Weg ermee dus.
Kon tot nog toe nooit een adres vinden om dit abonnement op te zeggen, totdat ik per ongeluk op deze site kwam. Bedankt, super.

Staatsloterij

Hierbij zou ik graag aan ieder een willen vertellen ,?de gene die met de staats loterij mee doe,ik heb 5 miljoen gewonnen met de jackpot.
maar ik ben niet gelukkig geworden van,
op de eerste plaats,denk ik me zelf wat ga ik met zoveel geld doen,lieverhad ik maar 1 miljoen gewonnen. ik voel me schuldig met dit hooft prijs.
daar mee ben ik niet echt blij.daar om wil ik aan de staatsloterij machthebbers maak meer mensen dan mijn je aan eenpersoon niet blij maakt maar je maakt mijn ziek.
daarom wil ik aan de staatsloterij niet bedanken.

Dhr.S.Ramchand

Staatsloterij

wij winnen nooit

Dayzers

wegens overlijden van mijn moeder wordt dit opgezegd

Staatsloterij

ik heb absoluut geen zin in koninginnen loten dus!!

Staatsloterij

Helaas geld gebrek.Bij Voorbaat Dank.

Dayzers

Het verneukeratieve aan die soort loterij spelletjes is dat ze je heel slim aan het lijntje houden door je telkens weer een paar euro's te laten winnen dit niet in verhouding staat tot wat je per jaar betaalt. Wegwezen dus en deze site is inderdaad heel fijn.

Voor Staatsloterij zijn in totaal 937 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Staatsloterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Staatsloterij
Meer Staatsloterij statistieken

Staatsloterij opzeggen

Binnen 2 minuten Staatsloterij opzeggen


Fusie Staatsloterij en De Lotto is rond

01-04-2016

De fusie tussen de Staatsloterij en De Lotto is rond. Gisterochtend zijn de handtekeningen gezet onder de overeenkomst waarin is besloten dat beide loterijen samen verder gaan.

 

Lees verder

Fusie Staatsloterij en De Lotto goedgekeurd


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord