Staatsloterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Staatsloterij: 933 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Staatsloterij:
    9.0

Deel jouw Staatsloterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Staatsloterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Staatsloterij

Staatsloterij opzeggen is op deze manier een makkie ik probeer deze loterij steeds te opzeggen maar elke keer vergeet ik het.

Staatsloterij

ik heb mijn abbonement opgezegd, nadathet geld voor de koninginnedagloterijvan mijn rekening was afgeschreven, de opzegging is uitgevoerd, maar het lot van de koninginnedagloterij heb ik nooit ontvangen. Graag de het geld retour, s.v.p

Staatsloterij

Per direct de staatsloterij opzeggen omdat ik gewoon nooit iets win in deze loterij. Ik bedoel ik win wel eens iets maar heb nooit winst bij de staatsloterij

Dayzers

Dayzers opzeggen omdat je hier nooit iets wint, perfect hulpmiddel deze site om van je dazyers abbonnement af te komen,

Staatsloterij

wens met ingang van 1 juni 2007 niet meer deel te nemen aan de staatsloterij,dus hiermee vervald de automatische afschrijving van mijn giro.

Staatsloterij

Wij hebben de laatste keer geen lot ontvangen.
ging er fout?
Graag bericht.
Paul Heeren
vauclusepad 33
5627 CS Eindhoven

Dayzers

ik wil nu meteen opzeggen ik het geld wel anders voor gebruiken bij voorbaat dank

Staatsloterij

Doe al jaren mee met de staatsloterij. Nooit echt iets gewonnen. Vindt de prijzen ook veel te hoog. Een betere verdeling maakt meer mensen gelukkig. Met prijzen van maximaal 5 ton kun je nog jezelf blijven. Met 5 miljoen ruil je je vrienden in voor geldlopers.

Staatsloterij

Ik probeer het nog een keer .....
en dan stop ik er na 20 jaar automatisch spelen mee!

Dayzers

Super eindelijk de kans om dit abonnement op te zeggen. Helaas al jaren lid maar inderdaad nooit meer gewonnen dan af en toe 3,50. Weg ermee dus.
Kon tot nog toe nooit een adres vinden om dit abonnement op te zeggen, totdat ik per ongeluk op deze site kwam. Bedankt, super.

Voor Staatsloterij zijn in totaal 933 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Staatsloterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Staatsloterij
Meer Staatsloterij statistieken

Staatsloterij opzeggen

Binnen 2 minuten Staatsloterij opzeggen


Fusie Staatsloterij en De Lotto is rond

01-04-2016

De fusie tussen de Staatsloterij en De Lotto is rond. Gisterochtend zijn de handtekeningen gezet onder de overeenkomst waarin is besloten dat beide loterijen samen verder gaan.

 

Lees verder

Fusie Staatsloterij en De Lotto goedgekeurd


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord