Staatsloterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Staatsloterij: 937 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Staatsloterij:
    9.0

Deel jouw Staatsloterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Staatsloterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Staatsloterij

Te duur! Winkans zeer klein!! € 15,= per maand en er werd zomaar € 26,= van mijn rek. afgeschreven! Zal wel te maken hebben met oud en nieuw. Maar het is toch niet normaal dat ze dan zomaar die € 26,= afschrijven zou niet weten waarvoor? En vlak daarna alweer de € 15,= het is nog geeneens 1 jan!!! Dit vindt ik wel heel snel incasseren!! Ik vindt het meer asosiaal!!! Ga dus niet langer de kas van de staat spekken!!!
Groeten Jan

Dayzers

iedereen gwn automatische incasso laten blokkeren, moet je eens kijken hoe snel het voorbij is met dayzers. anders kom je er nooit vanaf heb al drie keer een brief gestuurd maar geen enkele reactie oplicterij

Staatsloterij

Help jaren mensen die in noot zit en dir. van Nederland loterijen , nu moet ik me zelf helpen. gr.joniast.

Staatsloterij

Zonde voor het geld.

Staatsloterij

Na 28 jaar meespelen en hoegenaamd niets gewonnen wordt door de staatsloterij éénzijdig besloten dat wij de verbintenis opzeggen ?
Zonder handtekening, met niets, schijnt het toch mogelijk te zijn ?
Het is goed zo, bedankt ?

Staatsloterij

speel automatisch mee met 11 loten p maand.. is een dure grap gezien er gemiddel nog geen 1/10 in een jaar aan inleg terug komt..

ik heb meegespeeld met de intensie: ik heb net zoveel kans als ieder ander, maar nu zie ik in dat niet meespelen meer oplevert;)

oplichting waar je bij staat

Staatsloterij

na ongeveer 40 jaar meespelen en hoegenaamd niks gewonnen te hebben begon ik wel wat te twijfelen.
doe er dan nog eens wat minder nette feiten bij zoals het verloten van alle gedeelde loten op verschillende nr s enz en dan beslis je gewoon dat doe ik niet meer.
Je word belazerd waar je met open ogen bij zit ga je dan denken
Dus dan maar ergens anders heen

Staatsloterij

Ik heb er niet meer voor over.

Staatsloterij

Wij hebben een paar keer 10 euro gewonnen en een keer 50 gulden, 15 jaar geleden, ik stop met vrijwillig de staatskas spekken, dat doe ik toch al genoeg.

Staatsloterij

kans dat je wint is heel erg klein en je word misleid dus weten ze zelf dat hun product niet eerlijk is.

Voor Staatsloterij zijn in totaal 937 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Staatsloterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Staatsloterij
Meer Staatsloterij statistieken

Staatsloterij opzeggen

Binnen 2 minuten Staatsloterij opzeggen


Fusie Staatsloterij en De Lotto is rond

01-04-2016

De fusie tussen de Staatsloterij en De Lotto is rond. Gisterochtend zijn de handtekeningen gezet onder de overeenkomst waarin is besloten dat beide loterijen samen verder gaan.

 

Lees verder

Fusie Staatsloterij en De Lotto goedgekeurd


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord