Staatsloterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Staatsloterij: 936 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Staatsloterij:
    9.0

Deel jouw Staatsloterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Staatsloterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Staatsloterij

Speel al heellllllllll lang automatisch mee maar win nooit iets,normaal gaat de jackpot er nie uit maar met Oud en Nieuw wel in 1 keer,RA RA hoe kan dat.
STOP ER NU ECHT MEE.

Staatsloterij

Na ruim 10 jaar met een familie pot gespeeld te hebben,is deze nu leeg.
En daarom moet er gestopt worden.

Staatsloterij

We kunnen er niet meer tegen. Elke maand 100.000 euro winnen, wat moet je toch met al dat geld. We houden er mee op, we willen anderen ook wat gunnen!

Staatsloterij

Ik wil na jaren lid te zijn geweest mijn abonnement bij de staatsloterij opzeggen,ik vind het gewoon te duur worden, maar zal af en toe nog wel eens een los lot gaan kopen,met bijzondere feestdagen zoals konninginnedag en oudejaarsloten ed.
Vr. Gr Diana

Staatsloterij

zondag doe ik nog mee is betaald daar na niet meer word mij te duur sg

Staatsloterij

Speel ruim 15 jaar mee en ik vind dat ze ruim
genoeg aan mij hebben verdiend.

Dayzers

Ik wil graag deze abonnement opzeggen

Staatsloterij

Ik heb bericht gekregen dat ik 10 januari 2010 niet meespeel omdat de automatische incasso niet kon.Er is 26 december wel 30 euro afgeschreven. Graag bericht terug.

Staatsloterij

speel al zeker 10jaar mee de hoogste prysooit gewonnen 80eurode restarretje nof bedankt

Staatsloterij

Te duur! Winkans zeer klein!! € 15,= per maand en er werd zomaar € 26,= van mijn rek. afgeschreven! Zal wel te maken hebben met oud en nieuw. Maar het is toch niet normaal dat ze dan zomaar die € 26,= afschrijven zou niet weten waarvoor? En vlak daarna alweer de € 15,= het is nog geeneens 1 jan!!! Dit vindt ik wel heel snel incasseren!! Ik vindt het meer asosiaal!!! Ga dus niet langer de kas van de staat spekken!!!
Groeten Jan

Voor Staatsloterij zijn in totaal 936 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Staatsloterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Staatsloterij
Meer Staatsloterij statistieken

Staatsloterij opzeggen

Binnen 2 minuten Staatsloterij opzeggen


Fusie Staatsloterij en De Lotto is rond

01-04-2016

De fusie tussen de Staatsloterij en De Lotto is rond. Gisterochtend zijn de handtekeningen gezet onder de overeenkomst waarin is besloten dat beide loterijen samen verder gaan.

 

Lees verder

Fusie Staatsloterij en De Lotto goedgekeurd


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord