Postcode Loterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Postcode Loterij: 1618 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Postcode Loterij:
    9.0

Deel jouw Postcode Loterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Postcode Loterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Postcode Loterij

Ook bij ons voor die 'extra trekking' geld van onze rekening gehaald. Contact gehad met ING; blijkt dat zij het niet eens zomaar terug mogen boeken van de Postcodeloterij!!!!!! Als ik al de onderstaande berichten lees, ben ik bang dat het niet meer goed gaat komen. Wij willen ook stoppen, maar hoe?????????

Postcode Loterij

ik heb mijn automatische incasso terug geboekt en een mail gestuurd naar info@postcodeloterij.nl met de mededeling dat zij mijn inleg voor maand april OPNIEUW mogen afschrijven ZONDER DE EXTRA TREKKING. zijn ze helemaal gek!!!!!!!!!!!!!

Postcode Loterij

Ik heb net telefonisch contact gehad met de postcode loterij over de extra afschrijving van 48,00 euro hier word dus niets meegedaan dit schijnen weer een van die kleine lettertjes te zijn waar je voor hebt getekent wij zijn al 20 jaar lid maar sinds vanochted heb ik mijn opzeg brief ogestuurd dit zou iedereen moeten doen de postcode loterij is op een accociale manier bezig mensen armer te maken in deze dure tijd jammer!!!!!!!

Postcode Loterij

Ik vind het ronduit absurd dat de postcodeloterij zomaar het dubbele afschrijft. Ik ga het geld terugeisen en lidmaatschap opzeggen. Ze moeten maar eens ophouden met dat geld uit de zak klopperij. Oftewel ik kap met de postcodeloterij-onzin

Postcode Loterij

Ik heb geen toestemming gegeven voor een extra trekking. Ik heb daar niet om gevraagd. Ik verwacht dat de extra afschrijving ongedaan wordt gemaakt.
Graag uw reactie.

Postcode Loterij

Ik wil enkele van mijn voorgangers steunen. Het is werkelijk waar niet te geloven dat de postcodeloterij het dubbele afschrijft. Ik vind het schandalig. Ik heb een email gestuurd naar info@postcodeloterij.nl en mijn extra geld teruggeeist. Misschien een tip voor jullie om dit ook te doen.

Postcode Loterij

Zonder pardon en zonder enige kennis is er 58 euro afgeschreven, IK HEB HIET NIET OM GEVRAAGD!! Dit kunnen ze toch niet zomaar doen zonder dat wij akkoord geven?!?! Het is al moeilijk genoeg om rond te komen..... lang leve de crisis!!!

Postcode Loterij

zonder toestemming 2 maal een bedrag extra afgeschreven, schandalig!!! Ik eis van u dat binnen 3 dagen het geld is teruggestort op beide rekeningen, zo niet dan wordt het abonnement op de postcodeloterij binnen een maand opgezegd.

Postcode Loterij

Ik heb geen bezwaar tegen het maandelijks bedrag van €:9.75 per lot,maar wel dat zonder toestemming opeens het dubbele afgeschreven wordt,ik wil dat bedrag zo wie zo terug!Als je omrekent(en ik weet dat ik dat niet behoor te doen)is 1 lot al fl:22,-!

Postcode Loterij

Naar aanleiding van het zonder mijn toestemming afschrijven van een dubbel bedrag, ten bate van een extra lot, deel ik u mede dat ik , met onmiddelijke ingang, mijn abonnement wens op te zeggen !

Voor Postcode Loterij zijn in totaal 1618 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Postcode Loterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Postcode Loterij
Meer Postcode Loterij statistieken

Postcode Loterij opzeggen

Binnen 2 minuten Postcode Loterij opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord