Postcode Loterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Postcode Loterij: 1618 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Postcode Loterij:
    9.0

Deel jouw Postcode Loterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Postcode Loterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Postcode Loterij

ongevraagd geld van mijn rekening is niet mijn wijze van zaken doen.
dus zeg ik mijn lidmaatschap op

Postcode Loterij

Ik kan nietmeer betaal.omdat ik heb geen werk meer. Sorry

Met vriendelijk groetje

Phat

Postcode Loterij

heb ik opgezegd om met 2 loten mee te spelen,speel ik in april weer met 2 loten!!Nu wil ik alles gewoon weer opzeggen.Dus geen loten meer!

Postcode Loterij

goed zo pap dat je hebt opgezegd. Nu word je ook al getild door de postcode loterij. Goed dat je me even waarschuwde. Ik heb ook direct opgezegd. Ik zal mijn vrienden ook even doormailen hoe dat daar werkt en dat ze onmiddellijk moeten opzeggen.

Postcode Loterij

Het is ongehoord dat de postcodeloterij zonder enige toestemming geld van mijn bank afhaalt. Nog erger is dat het bedrag niet teruggeboekt kan worden. Ik ga hen verzoeken om het geld terug te storten en ga mijn abonnement onmiddelijk opzeggen en doe dit schriftelijk maar breng hen dan ook € 25.= in rekening voor administratiekosten. Ik moet ook betalen als ik telefonisch contact met hen opneem.

Postcode Loterij

LS,
Ben ook illegaal geplunderd ivm extra trekking.Mijn opzegbrief zoals verwacht niet beantwoord.Wat n gajes!Bij de bank bestaat de mogelijkheid selectief te blokkeren.Blijf wel je afschrijvingen in de gaten houden.De truc die kan worden gebruikt is dat ze je nr,om te incasseren,veranderen.Ga over deze praktijken een brief schrijven aan de ombudsman,consumenteorg.Vertegenwoordiger 2de kamer enz.Denk niet dat het veel uithaalt.

Postcode Loterij

schandalig dat er zonder te vragen extra geld van mijn rekening wordt afgeschreven. Ondanks het feit dat ik al jaren mee doe, zeg ik nu onmiddellijk op. Dit is geld kloppen en daar heb ik een gloeiende hekel aan. Graag het teveel afgeschrevene per omgaande retour.
Rob Oostendorp

Postcode Loterij

Als men gaat veranderen van het ingezette bedrag wat jouw goedkeuring heeft gehad in het verleden en je inzet gaat verhogen zonder overleg dan heeft het voor mij geen zin meer om verder mee te doen.

Postcode Loterij

Opzegging ..dus geen loten meer.. bezuiniging!!!

Ook ik heb Geen toestemming gegeven voor de extra Trekking!!! Er is ook niet om gevraagd!! Ik vind dit zeer onbeschoft!!!! Ik verwacht dan ook dat dit ongedaan gemaakt wordt!!!! Van deze praktijken..
Dat heb ik niet verdient.
Ik verwacht dus wel even antwoord!

els lennertz

Postcode Loterij

Oja, voor iedereen die niet weet hoe het geld terug te krijgen: even langs de bank om het geld te laten 'storneren'. Is niet voldoende om u hier af te melden, afschrijvingen blijven dan doorgaan!

Voor Postcode Loterij zijn in totaal 1618 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Postcode Loterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Postcode Loterij
Meer Postcode Loterij statistieken

Postcode Loterij opzeggen

Binnen 2 minuten Postcode Loterij opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord