Postcode Loterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Postcode Loterij: 1615 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Postcode Loterij:
    9.0

Deel jouw Postcode Loterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Postcode Loterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Postcode Loterij

Hiermede wil u aangeven dat ik het ronduit A-sociaal vind dat jullie zonder mijn toestemming, geld van mijn bankrekening innen voor een extra trekking voor april. Dus graaipolitiek staat waarschijnlijk ook bij jullie hoger in het vaandel dan de goede doelen. Ik eis dus bij deze het geld van dat zogenaamde extra lot van jullie terug en anders zeg ik mijn abonnement geheel op. Nogmaals vind ik het te schofterig van woorden dat een zogenaamde goede doelen organisatie dit straffeloos kan doen. Ik stuur jullie hierover ook nog een mail naar jullie mail-adres, ( info@postcodeloterij.nl .
Jullie hebben geluk dat wij loterij-gelden niet zelf via de bank terug kunnen boeken.
Hierbij zonder hoogachting door jullie achterlijke gedrag.
G.M.Ville

Postcode Loterij

ik vind het ongehoort dat ze zomaar zonder toestemming het geld voor een dubbeltrekking inhouden ik ben het daar niet mee eens en wil het geld terug gestort hebben maar weet niet hoe dat in zijn werk gaat, en hier bij zeg ik mijn abonnement bij de postcode loterij op .
tiny Bosch v. vlimmeren

Postcode Loterij

Geachte heren
ik zeg hier bij al mijn loten op,van de post codeloterij en sponsorloterij
Ik vindt het belachtelijk er zo maar zonder te vragen zo veel ineens er af gehaald word van iemand zijn bank
en ik kan het niet meer opbrengen.en u hoeft niet meer te proberen bellen met alles stoppen
Groetej Mevrouw A dwars

Postcode Loterij

ben het volledig eens absurd dat er zomaar zonder toestemming het dubbele van mijn rekening wordt afgeschreven en ga het geld terug vorderen.

Postcode Loterij

Ik ben het er totaal niet mee eens dat er zomaar extra loten zonder toestemming aan mij is doorberekend, dus hierbij zeg ik ook meteen mijn deelname aan de postcode loterij op,en wil zo snel mij geld terug voor de extra berekende loten.

Postcode Loterij

Uw heeft bij ons deze maand twee maal afgeboekt ik ben het hier niet mee eens ik wil mijn geld zo snel mogelijk terug


groeten jo van delft


uw heeft bij ons deze maand twee maal af geboekt

Postcode Loterij

Er is automatisch geld afgeschreven voor een extralot waar ik geen toestemming heb gegeven.
Wanneer ik daarover bel is de wachttijd zo lang dat de verbinding verbroken wordt. Ik betaal telefoonkosten omdat jullie iets verkeerds hebben gedaan. Ik krijg ook veel te veel reclame voor extra trekkingen en loten, daar houd ik niet van: ik ben toch al lid. Ik hoop ook dat jullie het extra geld terugstorten.
Nancy Fresen

Postcode Loterij

Ook bij ons voor die 'extra trekking' geld van onze rekening gehaald. Contact gehad met ING; blijkt dat zij het niet eens zomaar terug mogen boeken van de Postcodeloterij!!!!!! Als ik al de onderstaande berichten lees, ben ik bang dat het niet meer goed gaat komen. Wij willen ook stoppen, maar hoe?????????

Postcode Loterij

ik heb mijn automatische incasso terug geboekt en een mail gestuurd naar info@postcodeloterij.nl met de mededeling dat zij mijn inleg voor maand april OPNIEUW mogen afschrijven ZONDER DE EXTRA TREKKING. zijn ze helemaal gek!!!!!!!!!!!!!

Postcode Loterij

Ik heb net telefonisch contact gehad met de postcode loterij over de extra afschrijving van 48,00 euro hier word dus niets meegedaan dit schijnen weer een van die kleine lettertjes te zijn waar je voor hebt getekent wij zijn al 20 jaar lid maar sinds vanochted heb ik mijn opzeg brief ogestuurd dit zou iedereen moeten doen de postcode loterij is op een accociale manier bezig mensen armer te maken in deze dure tijd jammer!!!!!!!

Voor Postcode Loterij zijn in totaal 1615 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Postcode Loterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Postcode Loterij
Meer Postcode Loterij statistieken

Postcode Loterij opzeggen

Binnen 2 minuten Postcode Loterij opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord