Postcode Loterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Postcode Loterij: 1618 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Postcode Loterij:
    9.0

Deel jouw Postcode Loterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Postcode Loterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Postcode Loterij

doe al 30 jaar mee maar winnen ho maar.een potje ijs die niet te eten is of in het begin toen geld nog geld was onze oude (gulden)een prijsjeeeee van 5 gulden na de invoering van de euro nog minder ik geef graag aan een goed doel maar investeren doe ik liever in me zelf en als je dan zo"n wereldprijs had ontvangen werd je ook nog gefeliciteerd.
En bij binnenkomst van weer een postcodeloterij brief met een actie kon je alleen meedoen als er extra loten werden besteld.
Daarom bedank ik de npc voor het innen van mijn geld en zeg ik bij deze op.

Postcode Loterij

ik heb deze oplichtersbende laten blokkeren bij mijn bank en als ik nog 1 x tegen kom dat er wel geld is afgeschreven kom ik persoonlijk mijn geld weer ophalen en geef deze dieven persoonlijk aan roversbende met hun goede doelen geloof dat maar niet alles gaat in eigen boezem als je een filmpje te zien krijgt zie je altijd maar 1 waterpompje nou das dan wel een hele dure waterpomp!! echt deze loterij moeten ze echt van de buis halen en mensen die ze opgelicht hebben terug betalen.

Postcode Loterij

Ook ik ben de dupe van de nationale oplichtings loterij geworden...

Ook ik werd telefonisch gebeld met de mededeling dat ik gratis een maand mee kon spelen, nou werd meteen genaaid door 2 x € 20,50 te betalen. Wat is gratis vraag ik me af?

na inmiddels 2 brieven, 2 faxen en tich keer gebeld te hebben. ben ik er na 1,5 maand nog steeds niet van af? wegens drukte konden ze niet tijdig alles verwerken? Gisteren gebeld hadden ze een bedrijfsfeest... Van welk geld zou dat nu gebeuren???

DUS BIJ DEZE RAAD IK JULLIE AAN NIET MET DEZE OPLICHTERS IN ZEE TE GAAN....

Postcode Loterij

Niet alleen een hoop trammelant met opzeggen.....ze verplichten je ook nog om een printer in bezit te hebben.
Arme oudere mensen,die helemaal niet met een pc om kunnen gaan.JAMMER.

Postcode Loterij

Ik probeer afgelopen 2 weken ook al mijn abonnement op de postcodeloterij op te zeggen, maar ik vind het belachelijk hoe zoiets gaat. Allereerst krijg je een gift om gratis een maand mee te spelen met 2 loten, leek prima, maar daarna wordt er in dezelfde maand 2x het bedrag voor die loten van je rekening afgehaald. Waar is mijn vrije maand gebleven dan?
Daarnaast moet je opzeggen via een brief, het is 2010 hoor! lekker online op een site waardoor je geautomatiseerd op zou moeten kunnen zeggen, maar néé, daar lopen die afzetters teveel geld door mis, zo makkelijk mag het zeker niet zijn!
Als je dan belt om te checken hoe het gaat met je opzegging moet je ook nog 6 minuten wachten met 20 cent per minuut, dus zo verdienen jullie je geld.
Ik ben er klaar mee.

Postcode Loterij

Goh! ik dacht dat ik alleen was, maar na het zien van deze site begrijp ik dat dat niet zo is.
Mijn opzegging word vandaag in de bus gedaan!

Postcode Loterij

Wat een kanke loterij!!!!!! alleen maar geld zomaar van je rekening halen!! het moet afgelopen zijn met deze teringlijers.

Postcode Loterij

WAT
EEN KUTLOTERY!!!!!!!!!!!!!
LEKKER JE EIGEN ZOOTJE IN DE MALING NEMEN
STOP DE LOTEN VOORTAAN IN JE HOL

Postcode Loterij

Ik wil niet meer meedoen vr.gr.

Postcode Loterij

Word mij te duur.

Voor Postcode Loterij zijn in totaal 1618 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Postcode Loterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Postcode Loterij
Meer Postcode Loterij statistieken

Postcode Loterij opzeggen

Binnen 2 minuten Postcode Loterij opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord