Postcode Loterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Postcode Loterij: 1615 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Postcode Loterij:
    9.0

Deel jouw Postcode Loterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Postcode Loterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Postcode Loterij

Nou zie dus duidelijk dat ik niet de enig ben die nog NOOIT wat heeft gewonnen.
Wat een !@#$%^& loterij...... !!!!!!!!!
Geld klopperij idd. En dan wordt je nog is opgebeld met de mededeling dat ze heeeeeel blij zijn dat we kindjes helpen (want dat doe je dan weer wel met 1 lot help je .... weet ik hoeveel kindjes) en dan met de vraag erachteraan of je misschien NOG meer nutteloze loten wilt kopen !!!!! wel lef!!!!

Postcode Loterij

Kost geld en je wint nooit wat!

Postcode Loterij

Heb geen zin meer om mee te doen

Postcode Loterij

leuk hoor, al die goedbedoelde prijsjes die je bij AH, kruidvat etc kunt halen, voor al die jaren dat ik heb meegespeeld had ik zelf veel shampootjes en hazelnootgebakjes kunnen kopen

Postcode Loterij

Vandaag bankafschriften ontvangen en nu blijkt, dat er in augustus 1x 39,25 en 1 x 30,75 zonder mijn toestemming is afgeschrene. Reden voor mij om met onmiddelijk ingang mijn abbonement op te zeggen.

Postcode Loterij

kunnen het niet meer betalen.

Postcode Loterij

Geen zin in deze bull shit .zonder toestemming gelijk al geld eraf halen !

Postcode Loterij

ik wil niet meer meedoen

Postcode Loterij

Ik wil mijn abbonnement opzeggen om de reden van regelmatige extra verhogingen door jullie doorgevoerd zonder te vragen De nationale postkodeloterij wordt mede daardoor te duur voor ons Ook wij hebben last van de crisis door de algehele verhogingen in het levensonderhoud.

Postcode Loterij

Op zich ben ik niet negatief over de goede doelen maar ik erger me groen en geel aan die idiote prijzen. Ik doe al sinds 1993 mee en heb in het guldentijdperk ooit 1 keer een leuke prijs gewonnen (toen won je nog gewoon geld)sindsdien kan je alleen met acties meedoen als je er loten bijbesteld en je wordt telefonisch lastig gevallen om toch vooral een maand "gratis" mee te spelen ( ze bellen pas de tweede week van die maand dus veel "gratis" meespelen is er niet bij).
Ben ondertussen zelf een goed doel geworden, bij deze zeg ik het abonnement van 3 van de 4 loten die ik inmiddels bij elkaar gespaard heb dus op.
Groeten Petra

Voor Postcode Loterij zijn in totaal 1615 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Postcode Loterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Postcode Loterij
Meer Postcode Loterij statistieken

Postcode Loterij opzeggen

Binnen 2 minuten Postcode Loterij opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord