Postcode Loterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Postcode Loterij: 1615 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Postcode Loterij:
    9.0

Deel jouw Postcode Loterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Postcode Loterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Postcode Loterij

Heb nooit iets gewonnen.

Postcode Loterij

heb al een geruime tijd niet meegespeeld nu wordt het in een keer geincasseerd. ik heb al 8 maanden geleden al geen toestemming meer gegeven om het automatisch te incasseren. dit hield in dat ik niet meer wilde meedoen met de loterij waarom wordt er nu dan toch geincasseerd.

Postcode Loterij

overlijden

Postcode Loterij

PER DIRECT OPZEGGEN

Postcode Loterij

IK VIND HET TE DUUR WORDEN

Postcode Loterij

WAARDELOOS, KANSLOOS!!!!! NEPPERS!!!!

Je word ergens lid van omdat je denkt kans te maken op een prijs en tegelijkertijd goede doelen steunt, maar feitelijk word je gewoon geld afhandig gemaakt!! extra trekkingen waar je niet voor machtigd!! weer 10,25 weg!!

Postcode Loterij

Geachte heer- mevrouw
Wil graag met 1 lot blijven spelen'.
M.v.g
C.Behrens

Postcode Loterij

Is iemand die 20.000.000 wint gelukkiger dan 20 personen die 1.000.000.winnen?
Bovendien wil ik wel de baas over mijn eigen rekening blijven en wens geen afschrijvingen voor onbestelde loten.Daarom stoppen!!!

Postcode Loterij

te duur!

Postcode Loterij

Ik heb weining vertrouwen. Zonder aankondiging toch een gulden extra afhalen. Een goed bedrijf laat dit natuurlijk weten. Tevens als het na 10 jaar nog nodig is ....wanneer worden de NEDERLANDERS GEHOLPEN. Genoeg mensen met financiele problemen. Vaak mensen die niet eens aan wat kunen doen.
Laten ze die eerst maar weer helpen. Zorg eens voor opgeknapte buurten.

Voor Postcode Loterij zijn in totaal 1615 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 6 reviews geschreven.Postcode Loterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Postcode Loterij
Meer Postcode Loterij statistieken

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord