Postcode Loterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Postcode Loterij: 1618 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Postcode Loterij:
    9.0

Deel jouw Postcode Loterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Postcode Loterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Postcode Loterij

Stom dat je eerst een bericht moet plaatsen om op te kunnen zeggen!!

Postcode Loterij

Wil hier vanaf, maar gaat niet lekker

Postcode Loterij

heel erg dat ik nu ook verplicht word iets op te merken

Postcode Loterij

Ik begrijp alle mensen niet die via deze mogelijkheid tot het geven van opmerkingen zich rechtstreeks tot de Postcode Loterij wenden.

Dit is niet de opzeglijn van de postcodeloterij hoor. De mensen van de postcode loterij lezen deze opmerkingen helemaal niet eens. Dus hier rechtstreeks tegen de Postcode Loterij 'praten' heeft totaal geen zin.

Ik lees zelfs berichten als "Geachte postcode loterij, hierbij wil ik graag opzeggen" en "ik ben momenteel gescheiden en woon niet meer op dit adres" en zelf "ik ben overleden".

Denken de mensen hier echt dat dat werkt?
De enige manier om er van af te komen is schriftelijk en aangetekend opzeggen. Reken op 1 of twee maanden verwerkingstijd. Wordt er daarna toch nog afgeschreven? Bel je bank om een selectieve incasso blokkade op het rekeningnummer van de postcode loterij te plaatsen. Dan kunnen ze niets meer van je rekening afschrijven. Automatische incasso opdrachten voor Loterijen e.d. kunnen niet teruggehaald worden. Dan zouden mensen gaan meespelen en als ze niets gewonnen hebben de incasso terughalen (gratis meespelen). Dat kan natuurlijk niet, meespelen is geld weg en niet klagen dat je niks wint. De kans dat je zowiezo iets wint is zeeeeeeeeeeer klen! Dat geld voor alle loterijen. Wil je zekerheid? Zet dan het bedrag dat je normaal aan een loterij zou betalen op een spaarrekening, zul je zien dat je al na een jaar een leuk bedragje hebt "gewonnen".

Postcode Loterij

geen vertrouwen meer in

Postcode Loterij

Jullie doen goede dingen, complimenten daarvoor. Ik vind het echter een kwalijke zaak dat er zomaar tweemaal het gewone bedrag van mijn rekening wordt geschreven zonder dat ik van iets af weet. Daarom zeg ik mijn abonnement op.

Postcode Loterij

wordt te duur en wint nooit wat

Postcode Loterij

ik wil ook stoppen het word te duur

Postcode Loterij

word teduur

Postcode Loterij

mijn opzegbrief negeren leuk kunnen jullie lachen maar ik eis mijn geld terug.

had netjes een brief gestuurd met per direct afzeggen en krijg ik weer een automatische incasso dat er geld van mijn rekening af is geschreven...

Voor Postcode Loterij zijn in totaal 1618 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Postcode Loterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Postcode Loterij
Meer Postcode Loterij statistieken

Postcode Loterij opzeggen

Binnen 2 minuten Postcode Loterij opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord