OV fiets huurfiets reviews

  • Totaal aantal reviews van OV fiets huurfiets: 36 reviews
  • Gemiddelde beoordeling OV fiets huurfiets:
    9.5

Deel jouw OV fiets huurfiets review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun OV fiets huurfiets abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

OV fiets huurfiets

leuke evaring.

OV fiets huurfiets

was genieten, maar het is nu niet meer mogelijk. Dank u wel.

OV fiets huurfiets

Hallo allemaal,

Wat is er gebeurd met die fijne idealistische groep dienstverlenende en immer bereikbare mensen die OV fiets hebben opgestart? Waarom is het nu onmogelijk om iemand van OV fiets op te bellen? Waarom loop ik al maanden met een OV fietspasje rond dat het niet doet in automaten en waar ik niets aan kan veranderen? Waarom krijg ik geen antwoord meer op een email hierover aan OV fiets NS ?
Vanaf het eerste uur ben ik lid van deze OV fiets organisatie. Immer goede service en probleemloos gebruik jarenlang. Nu sinds de NS dit heeft overgenomen lijkt het wel op de niet bestaande NS treinservice en NS klantendienst: Niets werkt meer klantvriendelijk, niets is menswaardig op te lossen.
Het is een prima idee die OV fiets service. Waarom en waardoor verdwijnt dit idee nu in een beerput?
Hoe in godsnaam bereik ik een mens bij NS~OV fiets?
(En ja, ik ben inmiddels ook wachtwoorden en nummers kwijtgeraakt, wat het nog moeilijk maakt allemaal). Help!
Hartegroet, Theon.

OV fiets huurfiets

heb geprobeerd mijn abonnement op te zeggen via onderstaand postbusadres op 29 oktober, kreeg heden echter deze brief als onbestelbaar retour.
Op het aanvragen van een nieuw wachtwoord voor NS/mijn deur tot deur om zo het abonnement te kunnen opzeggen per mail heb ik nooit een retourmail ontvangen. Hoe kom ik dan van mijn abonnement af???

OV fiets huurfiets

ik weet mijn klantnummer niet meer. Hoe kom ik daaraan of hoe krijg ik een nieuw nummer? Is mijn ov chipkaart (kortingskaart) nog te gebruiken als ik een fiets huur? Ik heb mijn abonnement nooit opgezegd. Waarom is mijn vraag voor iedereen te lezen? Krijg ik eigenlijk antwoord?

OV fiets huurfiets

ben niet te vreden een keer een fiets gehuurd tientallen malen een elec.fiets willen huren nooit gelukt wel actie met korting geven als hij er dan nooit is heb je weinig aan een abbonement

OV fiets huurfiets

Ben ontzettend kwaad op de stichting OV-fiets. Reeds 2 keer, kon ik geen OV-fiets meekrijgen, omdat mijn gegevens (streepjescode) bij de OV-fietsverhuurlocatie niet werden herkend.
Ik heb altijd netjes en tijdig betaald. Dat was vorig jaar op NS-station Alkmaar en recent nog op NS-station Gouda. Mijn e-mail met daarin vermeld een klacht en een protest werden niet beantwoord. Totaal geen reactie van de kant van hun help-desk, die alleen per e-mail is te benaderen. Telefonisch contact opnemen is onmogelijk gemaakt, door deze arrogante en klantonvriendelijke organisatie. Doe niets met OV-fiets, want wanneer iets fout loopt ben je aan de goden overgeleverd. Je kan nergens verhaal halen. Schande Schande Schand Schande.

OV fiets huurfiets

Ik heb in 2003 een jaar lang een abonnement gehad en dit weer opgezegd. In 2007 werd er ineens geld van mijn rekening gehaald. Dit werd wel weer terug gestort maar nu krijg ik weer ineens een 2e aanmaning omdat ik in december een fiets gehuurd zou hebben. Ik heb echter al 7 jaar geen abonnement; Wat een puinhoop die administratie van hun.

OV fiets huurfiets

Ik kreeg net een tweede aanmaning, maar ik heb nooit een eerste gehad. En ik hen vorig jaar geen ov-fiets gehuurd, volgens mij. En er staat dat ik 61 dagen te laat was. Dat is 2 maanden. En het klantnummer klopt niet. Mijn nr. is 1762 en volgens de aanmaning 1575. Kortom ik begrijp er helemaal niets van.
J.M.Ruijter

OV fiets huurfiets

Ik ben ooit mijn pasje kwijt geraakt en heb nooit een fiets kunnn huren. Op vragen hierover kreeg ik geen antwoord

Voor OV fiets huurfiets zijn in totaal 36 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.OV fiets huurfiets opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken OV fiets huurfiets
Meer OV fiets huurfiets statistieken

OV fiets huurfiets opzeggen

Binnen 2 minuten OV fiets huurfiets opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord