OV fiets huurfiets reviews

  • Totaal aantal reviews van OV fiets huurfiets: 36 reviews
  • Gemiddelde beoordeling OV fiets huurfiets:
    9.5

Deel jouw OV fiets huurfiets review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun OV fiets huurfiets abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

OV fiets huurfiets

Dit is echt een fantastische en ook hele slimme service. Ik heb al meerdere abbonementen opgezegd op een snelle manier zonder poespas. Geweldig!

OV fiets huurfiets

OV fiets niet meer nodig

OV fiets huurfiets

prima idee en goede service

OV fiets huurfiets

fiets huren is overbodig geworden

OV fiets huurfiets

Gebruikte het nauwelijks!
Heb zelf een fiets op locatie en ik heb verder geen Ov fietsen nodig merkte ik dit jaar

OV fiets huurfiets

evenwichts stoornis. Niet meer vertrouwd

OV fiets huurfiets

ik heb gebeld gemaild en een brief geschreven niets helpt.telefonisch onbereikbaar. op mail word niet gereageerd.19 januari 2015 kreeg ik eindelijk bericht van Lieneke bouma dat mijn abonnement beeindigd was.wat schetst mijn verbazing krijg ik in september weer een rekening om te betalen.
maar weer geprobeerd te bellen maar er nooit opgenomen.neem geen abonnement bij deze organisatie want je komt er niet meer af.ik ben niet de enige kijk maar op internet.

OV fiets huurfiets

Met plezier gebruik van gemaakt. De mogelijkheid om een fiets pas de volgende dag terug te hoeven brengen was erg prettig in mijn situatie.

OV fiets huurfiets

Hoe kom ik van mijn OV fiets abonnement af?
Ik heb gebeld gemaild een brief geschreven .eindelijk was het mij gelukt en kreeg ik een mail dat mijn abonnement in januari 2015 is beeindigd. wat schetst mijn verbazing krijg ik in september weer een factuur om te betalen.weer geprobeerd te bellen maar je krijgt niemand aan de lijn.Help wat kan ik doen?

OV fiets huurfiets

geen fietsen voorradig

Voor OV fiets huurfiets zijn in totaal 36 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.OV fiets huurfiets opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken OV fiets huurfiets
Meer OV fiets huurfiets statistieken

OV fiets huurfiets opzeggen

Binnen 2 minuten OV fiets huurfiets opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord