NS voordeelurenkaart reviews

  • Totaal aantal reviews van NS voordeelurenkaart: 247 reviews
  • Gemiddelde beoordeling NS voordeelurenkaart:
    9.3

Deel jouw NS voordeelurenkaart review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun NS voordeelurenkaart abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

NS voordeelurenkaart

Ik zeg hem op omdat ik geen zin heb om getraceerd te worden via de chip, die nu al gescand wordt 'om de geldigheid te bepalen', maar waarbij vanalles wordt vastgelegd voor 7 jaar.

NS voordeelurenkaart

Graag wil ik mijn voordeelurenkaart opzeggen want ik reis nu niet meer regelmatig met de trein dus vind ik het zonde van mijn geld!

NS voordeelurenkaart

Ik zeg op omdat ik ga emigreren

NS voordeelurenkaart

Vanaf 17 december wil ik een trajectkaart nemen. Het is mijn bedoeling om de voordeelurenkaart per 16 december 2009 te laten stoppen.

NS voordeelurenkaart

Verandering van bankrekeningnummer. Gezien de slechte administratie van de NS zeg ik het maar op en vraag ik er volgend jaar opnieuw 1 aan.

NS voordeelurenkaart

Ik zeg mijn voordeelurenabbonement op, en vraag hierna een voordeelurenabbonement aan voor mijn vriendin, zodat ze hierbij ook een gratis OV chipkaart krijgt.

NS voordeelurenkaart

Ik maak er totaal geen gebruik meer van, heb al een tijdje een OV.

Mvg,

Petra Peters

NS voordeelurenkaart

Ik heb al zeker een jaar geen gebruik gemaakt van mijn kaart en ga dat in de toekomst ook niet doen. Zonde van het geld dus, vandaar dat ik het abonnement opzeg.

NS voordeelurenkaart

Geachte heer/mevr.
Bij het nemen van een voordeelurenabonnement (94 euro) kreeg ik zeven keuzedagen. Deze dagen zijn echter niet "vrij" op te nemen maar geduerende een bepaalde tijd. Dit was mij niet bekend en stond ook niet in de folder vermeld.
Hierbij stuur ik u mijn voordeelurenabonnement met de zeven kaartjes terug en verzoek ik u het door mij betaalde bedrag over te maken op mijn postbanknr. 5097806.
Vr.gr.
wjm de weerdt

NS voordeelurenkaart

Maaik er te weinig van

Voor NS voordeelurenkaart zijn in totaal 247 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.NS voordeelurenkaart opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken NS voordeelurenkaart
Meer NS voordeelurenkaart statistieken

NS voordeelurenkaart opzeggen

Binnen 2 minuten NS voordeelurenkaart opzeggen


Wifi in trein krijgt snelheidslimiet na overstap 4G

01-05-2015

OV-Magazine meldt dat de NS als onderdeel van de overstap naar een 4G-netwerk voor wifi in de trein een snelheidslimiet per gebruiker introduceert.

Lees verder

NS abonnement geen boete


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord