Moestuin reviews

  • Totaal aantal reviews van Moestuin: 38 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Moestuin:
    9.1

Deel jouw Moestuin review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Moestuin abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Moestuin

ik zeg mijn abonnement altijd op tijd op omdat het toch gauw wordt vergeten , nou lees ik overal hier dat ze nog extra 39.95 van je rek halen? bij deze wil ik diegenen waarschuwen niet ongevraagd geld van mijn rekening te halen , het blad moestuin beloofd iets , ik voldoe daaraan omdat ik betaald heb, of mis ik nou iets?
geld zomaar van iemand zijn rekening halen zonder dit van te voren aan te geven zou juist verboden moeten worden !!
tot nu toe nog geen negatieve berichten ontvangen , leuk blad voor weinig geld , hopelijk blijft het zo
en voor diegenen die al wel negatieve dingen hebben meegemaakt... je kunt het bedrag zo laten stoneren bij je bank....

Moestuin

Tip: Ik ben naar de bank gegaan en heb het bedrag laten retourneren. Vervolgens heb ik ze een brief geschreven waarbij ik gezegd heb dat ik juridische stappen neem als dit niet stopt. De bank heeft bovendien een stop gezet op Publiforce zodat ze niets meer van mijn rekening kunnen afhalen.

Moestuin

Moestuin en Publiforce zijn gewoon een stelletje oplichters. Ik heb sinds February geen blad gekregen, en zij zijn zo brutaal om ongevraagd 39.95 euro van mijn rekening te plunderen!

Moestuin

In october heb ik via een advertentie van grstisblad op internet een abonnement voor 12 maanden genomen op Moestuin tegen betaling van 19,95 verzendkosten. nu een half jaar later wordt plotseling nog eens een bedrag van 39,95 van mijn bankrekening afgeschreven door Publiforce. Het lijkt een oplichtersbende te zijn.

Moestuin

Mij is het volgende beloofd: Moestuin is al ruim 32 jaar het toonaangevende tijdschrift voor eigentijds (moes)tuinieren. Moestuin staat vol interessante artikelen over het verbouwen van groente en fruit in eigen tuin. Met informatie over het bestrijden en voorkomen van ziektes en plagen, de beste recepten voor zelfgeteelde gewassen, maar ook met een praktische vragenrubriek waarin deskundigen helpen nóg meer plezier en rendement uit de tuin te halen. U ontvangt Moestuin blijvend gratis, de enige kosten zijn een tegemoetkoming in de verzend- en administratiekosten van € 19,95 per jaar.
En nu hebben ze onlangs zonder aankondiging 39,95 abonnementskosten van mijn rekening afgeschreven.

Moestuin

Uw opzegbrief voor uitgeverij
Quorum te Zutphen is niet meer juist.
Volgens hun zeggen al ruim 5 jaar niet meer
Zou nu bij uitgeverij Publi Force zijn

Moestuin

Ik zeg op omdat ik verhuis naar een huis zonder tuin

Moestuin

Afgelopen jaar heb ik 6 x geen Moestuin ontvangen. Dat is 50% van hun uitgave. Om die reden zeg ik op.

Moestuin

Inhoud vind ik niet interessant meer.

Moestuin

inhoud is meer reclame en nietszeggende onderwerpen veel te algemeen. ze gaan nergens over.
het lijkt gratis maar voor het versturen nog te veel betaald.

Voor Moestuin zijn in totaal 38 reviews geschreven. Voor de hele categorie Tijdschriften zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Moestuin opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Moestuin
Meer Moestuin statistieken

Moestuin opzeggen

Binnen 2 minuten Moestuin opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord