Moestuin reviews

  • Totaal aantal reviews van Moestuin: 38 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Moestuin:
    9.1

Deel jouw Moestuin review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Moestuin abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Moestuin

moestuin abonnement was eerst 12,95/jaar
opeens 39,95 afgeschreven van bankrekening
als je ze mailt om uitleg krijg je geen antwoord
is al maanden geleden terug, dus maar nu opzegging.

Moestuin

mijn naam is fake maar wie kan je nog vertrouwen tegenwoordig?

ik heb ook een abonnement op moestuin. lidmaatschap zoals ze dat noemen. ik ben het aangegaan in 2006 voor 14,95 euro per 12 nummers. op zich ben ik laks in het controleren van betalingen maar mijn betalingen vanaf 2007:

• 8 Juni 2007 een bedrag van 14,95 euro
• 30 November 2007 een bedrag van 14,95 euro (ws niet in de gaten al betaald te hebben)
• 16 December 2008 een bedrag van 19,95 euro
• 2 September 2009 een bedrag van 23,75 euro op reknr: 2448.22.263 van publiforce
• 19 april 2010 een bedrag van 39,95 op reknr: 2448.22.263 van publiforce (laten storneren)
• 22 september 2010 een bedrag van 39,95 op reknr: 1269.89.192 van Dadima (laten storneren en blokkeren)
In 2007 zelfs dubbel betaald wat niet nodig was. Maar goed dan betaal ik in maand 6 dan in 11 dan in 12 dan in 9 dan in 4. kortom er is geen duidelijkheid omtrent ingangsdatum dus kan niet 6 weken vooraf afzeggen zoals in colofon vermeld staat. hiernaast staat in de colofon van Februari 2010 nog een bedrag van 19,95 voor 12 nummers maar in April, na overname 39,95 euro voor 12 nummers. ik ben nooit bericht over verhogingen.

het grootste schandaal vind ik nog dat ik na de dreigbrief niets meer heb gehoord en dan ineens is er door een ander bedrijf, Dadima B.V.,met een ander rekeningnummer het bedrag geïncasseerd. natuurlijk meteen laten storneren en blokkeren.

evenals velen van jullie krijg ook geen antwoord op mails en bellen levert alleen doorverwijzingen naar sites op.

Moestuin

Ik heb dat blad al een aantal keer opgezegd en nog steeds gebeurt er helemaal niets, dan geld van mijn rekening en een vaag brief en mijn naam als mw.Moestuin

Moestuin

In de opzegbrief voor Moestuin staat een verkeerd adres. Sinds Moestuin is overgegaan naar Toptijdschriften is het opzegadres: Postbus 63, 2900 AB Capelle a/d IJssel. Volgens de colofon in de vernieuwde Moestuin zou de opzegbrief ook aangetekend verzonden moeten worden. Dat is toch te gek voor woorden! De opzegbrief heb ik in ieder geval niet aangetekend verstuurd. Ik ben niet van plan nog een eurocent aan dat blad uit te geven.

Moestuin

Vanaf april per email inlichtingen gevraagd, over plotseling verhogen van abonnementsgeld naar €39,95. Geen antwoord ontvangen, bedrag laten storneren. Omdat tot twee keer het bedrag werd afgeschreven.
Aanmaning ontvangen met dreigement incassoburo in te schakelen. De maat was bij mij vol, 2 brieven en een aantal emails verstuurd. Niemand reageert op de brieven en emails, ondertussen begrepen dat de uitgever veranderd is en dat de correspondentie nu vanaf Barendrecht plaatsvindt. Ik denk niet dat het bedrijf goede bedoelingen heeft, want er komt geen antwoord op emails of brieven.
Gelukkig wordt mijn mening door anderen ondersteund en is er iets goed mis met dit bedrijf, ik begrijp dat velen de term oplichters gebruiken. Andere termen wil ik niet gebruiken.

Moestuin

Vandaag op 05-08-2010 ontvang ik een rekening van 39,95 van het blad Moestuin, waarin staat dat ik binnen 14 dagen na dagtekening betaald moet hebben. De datum op de brief is 01-07-2010!!!!!!
Een verdubbeling van het bedrag, niet alle nummers ontvangen en dan deze actie nog! Je moet maar durven. Ik betaal niet en heb per direct opgezegd, zoiets is toch verboden hoop ik!

Moestuin

Hallo

Ik heb mezelf ook 'geabboneerd' op het tijdschrift. 1x 23 euro en vervolgens een jaar gratis Moestuin. Helaas heb ik het blad slechts 3 x mogen ontvangen. 3 tijdschriften voor 23 euro is ineens niet meer goedkoop...

In augustus zou mijn abonnement verlengd kunnen worden.. Ik heb al meerdere malen brieven geschreven naar verschillende adressen waarvan ik niet weet of het de juiste is. De website waarop ik het tijdschrift had aangevraagd bestaat namelijk niet meer!
Er is ook al een keer 39,95 euro van mijn rekening geschreven en vervolgens teruggestort.

Ik heb nooit reacties gehad op mijn brieven om het abonnement op te zeggen. Als mijn abonnement verlengd wordt en er 39,95 van mijn rekening afgeschrveen wordt, laat ik het storneren en dan ga ik echt flippen!
Niet te geloven dat je mensen zo kunt oplichten!

Elisa

Moestuin

Zeer herkenbaar bovenstaande. Gratis abonnement genomen tegen betaling van € 19,95 verzendkosten. Moet het uiteindelijk nog per acceptgiro overmaken omdat zij volgens zeggen het bedrag niet af kunnen schrijven(?) Vervolgens ontvang ik het blad niet of ruim een maand te laat. Het 0900 nummer heeft mij inmiddels 10 euro gekost met in de wacht staan. Via google een gewoon tel.nr. gevonden, foutje bij de drukker, blabla de bladen komen eraan. Wordt er € 39.95 afgeboekt, die ik meteen teruggeboekt heb. Nu krijg ik vorige week een ingebrekestelling, of ik binnen 14 dagen na dagtekening (t.w. 3-juni!!)wil betalen anders gaat het mij nog meer kosten. De ballen met die oplichters, ik hoef dat ...blad niet meer!!

Moestuin

Het opzegadres van de uitgever is niet meer juist. Publi force is inmiddels ook geen uitgever meer (of heeft haar bedrijfsnaam veranderd)
Dit is het juiste adres:
Toptijdschriften
Zeemanstraat 27
2991 XR Barendrecht

Moestuin

Hallo,
Het is oh zo makkelijk om lid te worden maar er van af komen is vers 2.
Ook ik onderneem stappen als ze weer wat sturen of geld van rek. halen.

Voor Moestuin zijn in totaal 38 reviews geschreven. Voor de hele categorie Tijdschriften zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.



Moestuin opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Moestuin
Meer Moestuin statistieken

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord