Moestuin reviews

  • Totaal aantal reviews van Moestuin: 38 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Moestuin:
    9.1

Deel jouw Moestuin review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Moestuin abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Moestuin

gevalletje ombudsman en/of Tros Radar!

Moestuin

Ik sluit mij aan bij vorige schrijvers.
Ook de goed bedoelende uitgeverij Medior Planet is niet te bereiken, aangeraden mail adressen om berichten door te geven komen binnen een seconde weer terug.
Lijkt me vreselijk voor de vaste medewerkers van het tijdschrift, zoals er omgegaan wordt met hun lezerskring.
Ik ben benieuwd hoe dit allemaal gaat verlopen.
Tonny

Moestuin

Ik heb opnieuw moeten betalen en hier in Belgie is de kostprijs nu 99.59€!!Dat was verleden jaar nadat ik mijn abonnement had opgezegd. Ik heb geen enkel tijdschrift meer ontvangen! NU zou ik opnieuw moeten betalen? Hier in Belgie zou ik ermee naar en ombudsman stappen, hoe gaat dit bij jullie? Dit kan toch zo niet?

Moestuin

hopelijk lukt het opzeggen op deze manier.

Moestuin

Het tijdschrift de Moestuin is weer overgenomen door een andere uitgever n.l Uitgeverij Medior Planet, Kanaalweg 33-35 te Capelle aan den IJssel.
telefoon 010-8200858,
email klantenservice@moestuin.nl
De abonnementsprijs voor 2011 is verhoogd naar
€ 69,95, met een gratis moestuinpakket ter waarde van € 39,95 bij nieuwe inschrijvingen.
In 2008 was de prijs € 19,95. In 2009 € 23,95 en in 2010 € 39,95.
De beste manier om van het abonnement af te komen is nu schriftelijk opzegen, de machtiging voor automatische afschrijving intrekken en meteen bij de bank je rekening laten blokkeren.

Moestuin

Kreeg ik afgelopen vrijdag ineens een incasso bureau aan mijn broek. Heb ik van schrik betaald. Ik heb het blad tot nog toe cadeau gekregen, maar de gever had geen rekening ontvangen. Toch nog even goed navragen na jullie verhalen gelezen te hebben. Ga wel meteen proberen op te opzeggen. Tip hiervoor: zet ontvangst en leesbevestiging aan in je email!!

Moestuin

Oplichters is nog te zacht gezegd! Het zijn criminelen, gehaaide zakkenvullers! Ik wens iedereen sterkte met opzeggen! Mij is het nog niet gelukt.

Moestuin

Bij mij precies hetzelfde verhaal. Abonnement genomen tegen verzendkosten. Binnen een paar jaar waren de kosten opeens opgelopen tot 39,95 en werd dat abonnementsgeld tot 4x toe afgeschreven / in rekening gebracht. Nog steeds heb ik dubbel betaald, maar geen enkele email wordt beantwoord. Opzeggen abonnement leidt ook tot niets! Enige mogelijkheid is de rekening )natuurlijk op eigen kosten) blokkeren. Het is een boevenbende! Wie heeft er geld voor een rechtszaak? Of een beter idee?

Moestuin

Nadat ik het geld wat van mijn bank was afschreven terug heb gehaald. krijg ik nu dreigbrieven van een incassobureau. De maat is vol ik ga deze boevenclub aanklagen, Ze zijn nog niet van mij af!

Moestuin

We lezen het blad al tijden niet meer,hij gaat ongezien bij het oud papier, dus stoppen we ermee.

Voor Moestuin zijn in totaal 38 reviews geschreven. Voor de hele categorie Tijdschriften zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Moestuin opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Moestuin
Meer Moestuin statistieken

Moestuin opzeggen

Binnen 2 minuten Moestuin opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord