KPN mobiel reviews

  • Totaal aantal reviews van KPN mobiel: 332 reviews
  • Gemiddelde beoordeling KPN mobiel:
    8.9

Deel jouw KPN mobiel review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun KPN mobiel abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Debitel KPN 150

Hierbij zeg ik mijn TFT Gold telefoonverzekering per direct op. Mijn telefoon is al een keer vervangen en de verzekering is niet toepasbaar voor dit toestel. De verzekering loopt maar door terwijl mijn abonnement bij KPN allang afgesloten is.

Kpn hi 20

Ga verder met Prepaid.

Kpn hi 50

Mijn abbo is afgeloopt!!:P

Kpn hi 30

Ben op zoek naar ander abonnement

KPN Mobiel 114

geachte heer, mevrouw,Heb via de post u laten weten dat ik met ingang van 1 oktober a.s. mijn gsm-abonnement opzeg en dat ik tot op heden nog geen schriftelijke bevestiging van u heb ontvangen. Dat zie ik dus nog gaarne tegemoet.

met vr. gr. dhr. J.L. Kriek

Kpn hi 40

Krijg telefoon van het werk

Kpn hi 20

75 min gratis.I DON,T SEE IT

debitel KPN 25

abonnement loopt af en wordt niet verlengd.

Kpn hi 20

Het ging om de verlening van mijn abonnemet en de vraag daarbijbij was of een nieuw telefoontoestel mogelijk was, de behandeling die ik op deze vraag in uw winkel moest ondergaan heeft mij doen besluiten met uw organisatie niets meer van doen te willen hebben. Mijn advies aan uw is dat het mooien bedrijf, ( en dit is zeer gemeent klant sinds 1967 ) uw moet het personeel in de winkel van Beverwijk en IJmuiden fatsoen bijbrengen, 4 maal ben ik van kastje naar de muur gestuurt de behandeling was beneden alle pijl, verlengen was en is niet mogelijk daarvoor hab ik een te goedkoop abonementje 20 Euro p/m. voor mij hoeft het niet meer. Dit is de reeden !

Kpn mobile plus 22,50

niet meer nodig i.v.m. telefoon van de zaak

Voor KPN mobiel zijn in totaal 332 reviews geschreven. Voor de hele categorie Telefonie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.KPN mobiel opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken KPN mobiel
Meer KPN mobiel statistieken

KPN mobiel opzeggen

Binnen 2 minuten KPN mobiel opzeggen


KPN en Tele2 geven abonnees gratis mobiele data in december

15-12-2015

Zowel KPN als Tele2 geven hun klanten in december gratis extra mobiele data. Abonnees van KPN krijgen 2 GB extra, terwijl Tele2 1 GB uitdeelt aan alle klanten.

Lees verder

KPN investeert in beter bereik in dunbevolkte gebieden


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord