KPN digitenne reviews

  • Totaal aantal reviews van KPN digitenne: 151 reviews
  • Gemiddelde beoordeling KPN digitenne:
    8.9

Deel jouw KPN digitenne review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun KPN digitenne abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Digitenne

Uit de nieuwsbrief van digitenne (31-01-2007):

"Vanaf 1 maart 2008 kost het bellen naar de helpdesk € 0,45 per minuut. Als je bezwaar hebt tegen het nieuwe helpdesktarief, kun je je Digitenne contract voor 1 maart 2008 kosteloos beëindigen."

De helpdesk beweert dat klanten deze tekst verkeerd begrijpen en dat er niet opgezegd kan worden. Gewoon proberen zou ik zeggen!

Digitenne

Het juiste adres voor opzeggen:

Digitenne
T.a.v. Klantenadministratie
Postbus 58800
1040 AJ AMSTERDAM

Digitenne

Ik heb digitenne bijna tien maanden geprobeerd maar het kan de kabel (Casema in mijn geval) niet vervangen. Dus wilde ik alvast opzeggen via de opzegbrief op deze site. Mijn brief aan dit adres t.w. Postbus 396 1200 AJ in Hiversum, werd door TNT post teruggezonde met de mededeling: Vertrokken/onbewoond. Dan maar telefonisch opzeggen dacht ik, 0900-0576 gebeld 10ct/min na 19 minuten deelt een zeer onvriendelijk "mevrouw" aan de lijn die vertelde dat ik pas kan opzeggen nadat het eerste jaar voorbij is.
Ik kan dan opzeggen met een opzegtermijn van één maand, dus zal het wel altijd 14 maanden betalen worden. Het is maar dat u het weet. Een juist adres zal wel geheim gehouden worden en per e-mail kan men ook niet opzeggen dus zal het wel via de nare telefoon moeten.

Digitenne

heb nu ook kpn

Digitenne

na belofte's is er nog steeds geen of zeer slechte ontvangst in Tiel.Inmiddels heb ik maar schotel aangeschaft

Digitenne

Bijzonder ontevreden over kwaliteit.

Digitenne

Sinds aanschaf televisie voor in de auto 12 maanden geleden, nog nooit ontvangst gehad, alleen op de ring te Amsterdam redelijk ontvangst.
Beloftes, beloftes.....net 15 minuten in de wacht gestan a 10cnt per minuut, en intussen deze site gevonden...KPN DIGITENNE= waardeloos !!!!!!!!!

Digitenne

Indien er problemen zijn met missende zenders tijdens automatisch scannan kunt u het volgende proberen. Zoek uit welke kanalen binnen uw regio actief zijn (www.digitenne.nl) en voer op DEZE kanalen HANDMATIG scannen uit. bij een kennis die problemen had met missende kanalen werkte dit.

Digitenne

Wij hebben hier Digitenne sinds het net op de markt kwam, in het begin hadden we last van langsrijdende scooters die storing veroorzaakte(en dat zijn er hier heel veel...), daarna storing als de bovenbuurvrouw ging stofzuigen....En nu alleen maar blokjesbeeld, fijn!! Tv kijken doen we nu via de pc, Digitenne?Nee bedankt!!

Digitenne

Op de factuur staan steeds andere bedragen 20,75 13,95 terwijl het 9,95 zou moeten zijn, daar komt bij dat ik al eerder had besloten alle diensten die ik af neem van de KPN dit jaar ga beëindigen. persoonlijk heb het helmaal gehad met de KPN.
zij hebben een web gesponnen waar de consument bijna niet meer uit kan komen. Zelf hun eigen gedragscode verzonden die lijkt op die van een bananen republiek..

nogmaals ik ben er klaar mee.

J.A.Pijpker

Voor KPN digitenne zijn in totaal 151 reviews geschreven. Voor de hele categorie Digitale televisie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.KPN digitenne opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken KPN digitenne
Meer KPN digitenne statistieken

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord