KPN digitenne reviews

  • Totaal aantal reviews van KPN digitenne: 154 reviews
  • Gemiddelde beoordeling KPN digitenne:
    8.9

Deel jouw KPN digitenne review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun KPN digitenne abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Digitenne

prijsverhoging

Digitenne

Kabel tv gekregen in mijn nieuwe appartement. Digitenne stoorde altijd heel erg

Digitenne

Net Digitenne opgezegd, 13:38 duurde het. Bij 8 minuten kreeg ik een super (te) relaxte medewerker.. Duurde allemaal super lang, maar goed, ben er straks wel vanaf.. alleen vraag ik me nog af hoe het zit met opzegtermijn en wanneer ik het nu moet terugsturen..

Digitenne

ik heb nu al van augustus vorig jaar problemen met digitenne. Ik heb steeds een nieuwe personal recorder gekregen, met steeds dezelfde problemen. blijft hangen endan moet ik hem aan en uit zetten. dit is met opnemen als je niet thuis bent zeer vervelend. ik heb al 3 keer een topfiled gehad en nu een samsung. die doet het al helemaal niet, nu krijg ik weer een topfield. ik ga nu dus echt weer terug naar ziggo. als ze bij digitenne moeilijk doen over mijn opzeggen, dan hebben ze een probleem.

Digitenne

Ik wil mijn digitenne aansluiting opzeggen omdat de Kpn niet in staat is mijn gegevens op te nemen. Ik heb nu al de grootste problemen om de digitenne op het juiste adres genoteerd te krijgen en via de helpdesk is het niet te veranderen dit beloofd wat voor de toekomst. Ik ben het nu al spuugzat.

Digitenne

slecht ontvangst
groet B. de Pruyssenaere

Digitenne

Niet meer nodig ga verhuizen is kabel tv

Digitenne

Ik heb mijn stacaravan verkocht en heb digitenne nu niet meer nodig

Digitenne

iki heb nu sinds 2004 digitenne, als het heel hard waait is het beeld inderdaad slecht, maar verder heb ik altijd prima beeld gehad,omdat hier in de polder geen kabel ligt.

Digitenne

Afgelopen week digitenne op proef gekregen. Kwaliteit is erg matig en wil opzeggen. Net al 7 minuten aan de lijn gehangen (à 45 ct/min) en werd er toen uitgegooid. belooft veel goeds!

Voor KPN digitenne zijn in totaal 154 reviews geschreven. Voor de hele categorie Digitale televisie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.KPN digitenne opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken KPN digitenne
Meer KPN digitenne statistieken

KPN digitenne opzeggen

Binnen 2 minuten KPN digitenne opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord